Rapujuhlat!!

perjantai 28. elokuun 2009

Aaaaa, kauhee kiireeee!! (no mitä sitten istut vielä kotona bloggaamassa???) Äkkiäpikaa kuitenkin epäperinteinen rapujuhla-asuni. Tarkoitus on istua ulkona, mikä aiheutti hiukan päänvaivaa. Toisaalta lämpötila on tällä hetkellä hämmentävät +23 astetta, mutta vaikuttaa siltä, että voisi alkaa sataa koska vaan. No, rapujuhlien henki on sen verran rock’n’roll, että kukkamekko ei olisi ollut luonteva muutenkaan.

Vaihteeksi kuvat bloggerin kautta, kun kuulemma tinypicsin kuvat eivät näy kaikilla. Tinypicsin etu on ihanan isot kuvat, mutta toisaalta bloggerin kuvat saa aina klikattua isommaksi, jos rispaantuneen kynsilakan tapaiset yksityiskohdat kiinnostavat. :)

Aika Acne-voittoinen asu tänään…
Paljaitten varpaitten peitoksi kiskon varmaan valkoiset tennarit. Tarkoitus olisi nimittäin fillaroida juhlapaikalle (jossa mun pitäis olla typ nyt!).

 • t-paita, Acne
 • farkut, Acne (Hex)
 • jakku (Peetun), Monki


3 Responses to “Rapujuhlat!!”

 1. Avatar mari sanoo:

  Ihanan rento asu :)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Aika vaisua sinulta, mutta otetaan huomioon pyöräily.

  Suomen lehdet on täynnä villatakkeja. Onko ruotsissa sama mania meneillään?

  Mukavaa rapuiltaa!

  UU

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Mari: voi kiitti! Ja se sopi kyllä epämuodollisen tilaisuuden henkeen ihan mainiosti. :)

  UU: No juu, kieltämättä vähän vaisu, mutta olosuhteet sanelivat hiukan rajoituksia…

  Kyllähän täällä villatakkeja näkee tosi paljon. Enemmänkin se tuntuu kuitenkin jokasyksyiseltä "vitsaukselta". Toisaalta pahin korvaa-jakku-neuletakilla -villitys on mun mielestäni mennyt ohitse.