Syksyn 2009 meikkitrendit á la Maybelline

sunnuntai 30. elokuun 2009

Maybelline esitteli viime perjantaina uutuustuotteitaan ja tulevan syksyn meikkitrendejä.

Varsin monesta paikasta on saanut lukea, että tänä syksynä on trendikkäintä korostaa meikissä sekä huulia että silmiä. Vanha hyväksi koettu ohjehan on ollut, että suttuisen ylimeikatun vaikutelman välttää parhaiten keskittymällä vain jompaan kumpaan. Eli tumman tai tulipunaisen näyttävän huulipunan kanssa hillitty silmämeikki ja toisinpäin – vaikuttavien sumusilmien kanssa matsaa parhaiten nudet huulet.

Pikkuisen kauhulla olen odotellut kasarityyppisen more-is-more -lookin yleistymistä… Siksi olikin suorastaan virkistävää havaita, että Maybellinen ehdotukset tämän syksyn meikkityyleiksi ovat varsin luonnollisia. Tummanpuhuvan luumuiset tai verenpunaiset huulet yhdistetään hillitysti korostettuihin silmiin, eikä kokonaan raikas, lähes meikkaamattoman oloinen ehostus ole pois suljettu. Tykkäsin myös kovasti siitä, että mallien iho oli jätetty meikkivoidekerroksesta huolimatta varsin kuulakkaaksi ilman tokkuraista puuterikerrosta.
Suurkiitokset upeista valokuvista kuvaaja Katriina Mäkiselle/cFashion.


2 Responses to “Syksyn 2009 meikkitrendit á la Maybelline”

  1. Avatar kiddoee sanoo:

    hei! bongasin jossain ruotsalaisessa blogissa weekdayn ankle bootsit ja löysin ne myös weekdayn sivuilta. ruotsiin ei taida olla asiaa hetkeen, joten mietin olisiko sinun kauttasi mitenkään mahdollista saada käsiin noita kyseisiä jumalaisia kenkiä?

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Kiddoee: Kenkien postittaminen on vähän hankalaa (ja kallista!), mutta voinhan yrittää kyseisiä kenkuleita vähän kuikuilla! :)