Blogimiittiristeily – tammikuu Viking Line

keskiviikko 16. syyskuun 2009

Muotibloggareitten omalla foorumilla Anonyyminurkassa tästä on kuhistu jo pitkin syksyä… mutta nyt se on virallista!!! Tammikuussa koittaa ultimate blogimiitti, risteily Tukholmaan Viking Linella maailman mahtavimmassa seurassa!

Reissun ajankohta on tammikuun viimeinen viikonloppu, mikä on ihan loistavaa, sillä silloin alennusmyynnit on Tukholmassa herkullisimmillaan ja ensimmäiset kevätuutuudet tekevät tuloaan putiikkeihin.

Blogimiittiin osallistujille on räätälöity oma paketti, jonka voi varata Vikingin online-palvelusta tunnuksella: FRBLOG. Risteilypaketti sisältää risteilyn valitussa hyttiluokassa ja lisäksi buffet-illallisen mennen tullen, meriaamiaisen mennen tullen, blogimiittiohjelman ja tietenkin mahtavat goodie bagit!

Blogimiittiristeilyn hinta per/hlö

A-luokassa: 176,-/kun 1 hlö A-hytissä, 126,-/kun 2 hlöä A-hytissä, 109,33/kun 3 hlöä A-hytissä, 101,-/kun 4 hlöä A-hytissä.
B-luokassa: 156,-/kun 1 hlö hytissä, 116,-/kun 2 hlöä B-hytissä, 102,66/kun 3 hlöä hytissä, 96,-/kun 4 hlöä B-hytissä.
C-luokassa: 136,-/kun 1 hlö hytissä, 106,-/kun 2 hlöä C-hytissä, 96,- kun 3 hlöä C-hytissä, 91,-/kun 4 hlöä C-hytissä.

Ateriapaketti sisältyy hintaan (2 buffet-illallista ruokajuomineen -olut, viini, virvoitusjuomat ja kahvi sekä 2 meriaamiaista).
Lähtö Helsingistä pe 29.1 klo 17.30 MS Gabriella, laiva saapuu Tukholmaan la 30.1 klo 9.40 paikallista aikaa.

Lähtö Tukholmasta la 30.1 klo 16.45 paikallista aikaa ja saapuminen Helsinkiin su 31.1 klo 9.55.

Ohjelma:

Perjantai 29.1.2010
– lähtöselvitys avoinna klo 14.00 – 15.00
– ilmoittautuminen tapahtumaan laivan kokousosastolla klo 14.30 – 15.30
– näytteilleasettajien esittelypisteet avoinna klo 14.30 – 20.00
– tervetulosanat ja ohjelman esittely klo 16.00 Minttu Paakkulainen
– Luento kokousosastolla klo 16.30 /aiheena päivänasukuvien ottaminen ja vinkkejä poseeraukseen, valokuvaaja Kristina/Look.fi -blogista
– Luento kokousosastolla klo 17.30 /aiheena perusniksejä kuvankäsittelystä ja kameran asetuksista valokuvaaja Veera (Tuhlaus)/Tyyliä metsästämässä -blogista

(Ohjelmaan parhaiten sopiva kattaus Viking Buffettissa klo 20.30)
Lauantai 30.1.2010 (paikallista aikaa)
– Tax Free myymälässä yksityistilaisuus blogiristeilyyn osallistujille klo 16.00 – 16.45
– näytteilleasettajien esittelypisteet avoinna klo 17.00 – 20.00
– Luento kokousosastolla klo 17.30 /kasvojen korostusvinkkejä & irtoripsien kiinnittäminen meikkitaiteilija Saara/Tiptoes -blogista
– Paneelikeskustelu klo 19.00 /aiheena blogien kommentointi ja ilkeät anonyymit, paneelissa mukana bloggaajat Kristina, Veera, Saara, Stella, MouMou puheenjohtajana Minttu.

(Ohjelmaan parhaiten sopiva kattaus Viking Buffetissa klo 20.00)
Aivan mahtavan upea reissu siis tulossa: kivaa ohjelma, shoppailua Tukholmassa, hyvää ruokaa ja huippumukavaa samanhenkistä seuraa!

Paikkoja blogimiittiristeilylle on vain rajoitetusti, joten kannattaa viivyttelemättä sopia hyttikaverit ja laittaa reissu varaukseen. Ettet vaan jää rannalle! :)

Varauskoodi on siis: FRBLOG

HUOM!! Risteilylle on 21 vuoden ikäraja!

Kaikki kuvat on napsittu Viking Linen sivuilta – kiitos kiitos!


11 Responses to “Blogimiittiristeily – tammikuu Viking Line”

 1. jenni sanoo:

  sinne ei vissiin voi tulla jos ei bloggaa.. :(

 2. NooranElämää sanoo:

  Oot Minttu ihana! :)

 3. jasmina sanoo:

  Wow! Tää kuulostaa kivalta! Varsinkin kun olen ihan new face -bloggaaja (muotiblogeja oon tosin lukenut jo 14-vuotiaasta lähtien) niin olisi upea tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin.

  Koska alotin vasta bloggaamisen en tunne ketään muotibloggaria. Blogimiittiristeilylle olis ihan huippua päästä, joten jos joku tarvitsee hyttikaveria ottakaa yhteyttä minuun: jasmina.toivonen@gmail.com. Olis kiva jos löytyis kolme innokasta, niin saatais neljän hengen hytti.

  Mä oon itse 19-vuotias ja todella kiva ja iloinen tyttö, joka muuttaa Helsinkiin nyt syksyllä. Teen mallintöitä modelboomilla ja haluan isona työllistyä muotialla, esim. muotitoimittajana. Harrastuksina mm. piirtäminen. Tässä pieni kuvaus siis sitä kuka oon, en nyt viitti mitään pitkää stooria tänne ladella, mutta muut hyttikaveria vailla olevat: ottakaa muhun yhteyttä! :)

 4. Minttu sanoo:

  Jenni: Kyllähän tuo tapahtuma on tarkoitettu juuri bloggareille… sry!!

  NooranElämää: Toivottavasti nähdään risteilyllä!! :)

  Jasmina: Oletko mukana bloggareitten foorumilla Anonyyminurkassa (http://anonyyminurkka.foorumit.fi)? Siellä käydään kiivasta keskustelua hyttikavereista ja ainakin muutamassa porukassa näyttäisi olevan paikka vapaana. :)

 5. jasmina sanoo:

  Minttu: Kiitos vinkistä! Rekisteröidyin sinne :)

 6. berry sanoo:

  Aloin lukemaan innosta puhkuen tätä postausta ja suunnittelin jo mielessäni kuinka mahtava reissu tuosta on tulossa!! Mutta…

  … Ikäraja on 21 vuotta….

  Ei hitsiläinen, nyt HARMITTAA! :'(

 7. jasmina sanoo:

  berry: OUCHH, jää sitten multakin väliin! En huomannut tota ikärajaa :S

 8. Minttu sanoo:

  Jasmina: Hyvä! Se on muutenkin hyödyllinen paikka saada infoa etc…

  Berry & Jasmina: Tiedä aika monta alaikäistä, jotka ottavat äidin mukaan, että voivat osallistua! Jos yhden äiti/muu huoltaja lähtee voivat muut samassa hytissä matkustavat olla kavereita. :)

 9. jasmina sanoo:

  Minttu: Hyvä idea! Mun äiti lähtis varmaan mielellään. Raahaan sitä aina kaikkii muotitapahtumiin, mm. Glorian näytös ja muotimessut :D

  Hei tosta Anonyyminurkasta vielä, mä en saanut vahvistusta ja en pääse kirjautumaan sisään. Mitä mun pitää tehdä? Palan jo himosta päästä keskustelemaan sinne :D:D

 10. Anonymous sanoo:

  saaks tonne osallistuu, jos ei bloggaa julkisesti?

 11. Sipriina sanoo:

  Heips
  Hei nyt muakin alko kiinnostaa lähtee mukaan!!
  Kuullostaa tosi, tosi mielenkiintoselta, ja ois tosi kiva tutustuu samanhenkisiin ihmisiin :)
  Onkohan kaikki hytit jo menny, eli siis pitäis saada hyttiseuraa, ja tietenkin jos kävisi ilmi että saisin, niin sillon sen jälkeen mun pitäis vielä sumplia duunijutut.

  Eli sinä joka olisit myös lähdössä, niin kirjottele tänne tai mulle suoraan, nii katellaan!!