Tätä et (ehkä) tiennyt…

lauantai 31. lokakuun 2009

Sain Ahalta haasteen kertoa itsestäni seitsemän asiaa, joita muut eivät vielä tiedä. Jotenkin tuntuu, että suurin osa päivänvaloa kestävistä salaisuuksistani on täällä tullut jo esiteltyä, mutta tässä muutama juttu, jota ette ehkä tienneet…

Haaste menee näin:
Kopioi kuva ja liitä blogiisi

●Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
●Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
●Anna tunnustus seitsemälle
●Linkitä nämä blogissasi
●Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

1. Olen antanut ääneni Lois Lanelle!

Muutama vuosi sitten tein suomenkielisiä dubbauksia vanhoihin piirrettyihin. Repertuaariini kuului mm. ihanan Lois Lanen äänet. Kysymyksessä oli tosiaan ikivanha versio Teräsmiehestä ja Lois Lanen repliikit olivat lähinnä ”Iiiih”, ”Ooooh”, ”Iiiiik” ja ”Voi Teräsmies”!! Koska naisääniä oli aika vähän, sain kunnian esittää myös sarjan pieniä eläimiä… Mintun voi siis bongata myös hiirenä, oravana ja bravuurini oli pahasti säksättävä majava. :D

2. Olen koukussa Lolcatseihin

Niinäkin päivinä, kun en juuri ehdi lukea lemppariblogejani tai muutenkaan hengailla koneella, on ihan pakko tsekata päivän hassut kisut. LOL!

3. Karkki & Peetu

No tämän kyllä jo ainakin melkein kaikki tietävät, mutta sen verran usein kysymys toistuu kommenttiboksissa, että kerrottakoon nyt vielä: blogissa silloin tällöin seikkailevat Karkki ja Peetu ovat tyttäriäni! And I’m so proud of them!!

4. Aamuni ei ala kunnolla ilman Beroccaa
En usko kärsiväni varsinaisesti vitamiinien puutteesta, mutta joka-aamuinen Berocca-poretabletti on ihan pakko saada! En oikeastaan välitä erityisemmin tuoremehuista tai muistakaan makeista juomista, mutta Berocca rules. :)

5. Osaan neuloa sukan kantapään

Jopa patenttikantapää sujuu edelleen, vaikka nykyään ei tulekaan kovin usein neulottua. Kai tuo on vähän sama juttu kuin pyörällä ajaminen – kerran kun oppii niin kyllä se siitä…

6. Osaan Arvottomien vuorosanat ulkoa…
Nojaa… ehkä tässä ei päde ihan sama kuin sukan kantapään kanssa, mutta aikoinaan osasin ulkoa ihan kaikki Arvottomien vuorosanat ja vieläkin siteeraan Veeraa ja kumppaneita ihan sujuvasti.

”Pakenetko todellisuutta?”
”Todellisuus tuntu pakenevan minua.”
”Ehkäpä todellisuudessa ei ole mitään tavoittelemisen arvoista.”

7. Suuntavaistoni on ihan surkea
Onnistun eksymään jopa kotikaupungissani ja hotellit ovat täysin mahdottomia. Viime kesänä Singaporessa onnistuin käyttämään melkein tunnin parin minuutin matkaan lounaalta omaan huoneeseeni. Jossain vaiheessa hokasin, että edes Raffles-hotellissa ei voi olla kolmea Armani Casa -putiikkia… Onneksi osaan lukea karttaa!

Tuntuu, että haaste on kiertänyt jo aika lahjakkaasti koko blogosfäärin, mutta pistän kuitenkin kunniamerkin ja viestikapulan eteenpäin blogeille: Colour me!, Fashionweek, Rosa-Fiona Bettina,
converting vegetarians, Pupulandia ja Auroran henkarit.


2 Responses to “Tätä et (ehkä) tiennyt…”

  1. Avatar Anonymous sanoo:

    ai luoja, täällä toinen, joka osaa arvottomien replat ulkoa. leffa on kasetilta ihan putkikatottu ja dvd on kovassa syötössä sekin. en tajuu mikä tos leffassa on, sen voi vaan kattoa kerta toisensa jälkeen. oon ennenkin törmännyt blogissasi siihen, että fiilistelet arvottomia ja aina tulee hymy huulille kun siihen törmää taas. :DD kivaa, etten ole ainoa – arvottomissa on nimittäin ihan omalaatuinen tapa kuvata suomea! :)

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Anonymous: Kivaa, että löytyy samanhenkisiä täältä!! Jotenkin oon ollut taas ihan Arvottomat-fiiliksissä… :)