Jimmy Choo for H&M – vielä yli viikko odottelua…

tiistai 03. marraskuun 2009
Johan tätä nyt on kierrettykin kuin kissa kuumaa puuroa… Olen kertakaikkiaan kaikin voimin yrittänyt vastustella intoani hehkutella Jimmy Choo fo H&M -mallistoa. Kaikki aikaisemmatkin H&M:n suunnittelijayhteistyöt ovat olleet mielestäni vähintäänkin papukaijamerkin arvoisia (enkä nyt tosiaankaan niputa tähän samaan mitään julkkismallistoja á la Kylie Minogue tai Madonna). Mutta tämä viimeisin on saanut kuolan valumaan jo ensimmäisten kuvien ilmestyttyä nettiin.

Vaitonaisuuteni aiheesta on siis vain sitkeän itsehillinnän tulosta. Jotenkin en halunnut kyllästyttää itseäni ja teitä jankuttamalla mallistosta viikkotolkulla. No, nyt odotusaikaa on jäljellä enää reilu viikko, joten voin hyvin paljastaa ”ostoslistani”!

Image and video hosting by TinyPic

Harmaat nilkkurit olivat varmaan malliston ensimmäinen asia, johon iskin silmäni. Diggailen mokkanahan pehmeästi läikehtivää pintaa ja pieniä messinkisiä niittejä. Eikä tuo killerikorko yhtään tee kokonaisuutta huonommaksi…

Image and video hosting by TinyPic

En oikeastaan edes tajua, miksi nämä sandaalit olisi saatava… Jotenkin ne on vaan niin herkullisella ja tyylikkäällä tavalla överit, että alta pois! Toivottavasti istuvuus on hyvä, että malli tuntuu tukevalta jalassa… Siis mikäli nyt pääsen edes hipaisemaan kyseisiä kaunokaisia.

Image and video hosting by TinyPic

Ah! Jokaikisellä naisella pitäisi olla varastossaan punaiset juhlakengät. Muita ei sitten välttämättä edes tarvita. Minä haluaisin nämä.

Image and video hosting by TinyPic

Voi – ja sitten vielä söpöliinit karvaiset seepra-ballerinat! Voisiko olla yhtään enempää preppy ja kreisi yhtäaikaa? Me likes!

Image and video hosting by TinyPic

Malliston OTK:t on varmaan niin monella ostoslistalla, että suunnilleen noin promillen todennäköisyydellä näen niistä vilauksen jonkun muun sylissä. Varsinaisesta kosketuskontaktista taitaa olla turha edes haaveilla. Mutta jos onni suo ja kohtalo sallii niin voi kyllä kiitos, tällaiset Minttu tarvitsee!


Suurin osa himotuksen kohteista löytyy ei kovinkaan yllättäen juuri kenkäosastolta. Malliston vaatteet on mielestäni oikein kivoja, mutta jotenkin en niistä löytänyt sellaista suurta suosikkia, jonka vuoksi alkaisin teroitella kyynärpäitäni. Asustepuolella sen sijaan iskeytyi eteen parikin ”pakko saada” -osaston ihanuutta.

Image and video hosting by TinyPic

Leveä, metalliverkosta koottu ja lasikivin & pyramidiniitein koristeltu rannehässäkkä on vaan niin överi, että se on aivan ihana! Juuri täydellinen asuste tuomaan twistiä pakolliseen pikkujoulupikkumustaan tai viileitä tuulia perustunikaan.

Image and video hosting by TinyPic
Suhteellisen kookas, mutta kuitenkin matkalaukkuluokittelun välttävä, pitkähihnainen kunnon olkalaukku on ollut hakusessa jo vaikka miten pitkään. Tässä nyt olisi ainakin melkoisen varteenotettava vaihtoehto. Nahkakin näyttää laadukkaalta ja pehmoiselta ainakin kuvassa…
Image and video hosting by TinyPic

Kuvan mallille on isketty päälle ostoslistaltani unelmien OTK:t, rannekoru ja laukku. Ei tuo helmin koristeltu tunikakaan hassumpi ole – ehkä pikkuisen kruusailtu Mintun makuun kumminkin…

Mitäs tykkäätte? Löytyykö omilta ostoslistoiltanne samoja juttuja vai jätättekö hulinat väliin kokonaan?

EDIT: Unohtui pahus vieköön mainita, että kaikki kuvat ovat H&M:n pressikuvia! Sorry, piti kyllä heti laittaa maininta!!


13 Responses to “Jimmy Choo for H&M – vielä yli viikko odottelua…”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  mikä päivä mallisto ilmestyy siellä tukholmassa?

 2. Avatar Jonna sanoo:

  Voi kun mä voisin käyttää tuollaisia!

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  En pidä ajatuksesta rynnätä satojen hysteeristen naisten kanssa ostamaan Jimmy Choota. Mallisto ei myöskään ole mieluinen. Aivan liikaa glitteriä.

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  mistä nää kuvat on?

 5. Avatar teresa sanoo:

  Mäkin veikkaan pahasti etten pääse mihinkään kiinni – en kaupassa, enkä netissä! No, toivossa on hyvä elää. :)

 6. Avatar ruu sanoo:

  itse olen vähäsen ehkä pettynyt mallistoon, mutta ne mustat tai sähkösiniset korkeat sandaalit/avokkaat? olisi kyllä tavoitteissa. siniset mätsäisivät hyvin siihen matthew williamson for H&M nahkalaukkuun, joka löytyy kaapista :D mokkamekot houkuttelevat myös, sekä kaikki seepralliset asiat.

  mielestäni malliston hinnoittelu on kohtuullinen, olettaen että kengät näyttävät ja tuntuvat edes semihyviltä jalkaan. kysymys kuuluukin, monelta jonottamaan… varmaankin klo 6 :)

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Käsittääkseni samana päivänä kuin muuallakin – eli 14.11.

  Jonna: No miksi et??

  Anonymous: Ymmärrän toki tuon, jos mallisto ei ole mieluinen! Muuten koko tämä ilmiö on mielestäni kiehtova – siis että überkalliit designerit tekevät halpismallistoja. Uskon, että ilmiö on ohimenevä, mutta että vielä pitkään myöhemmin puhutaan, miten 2000-luvun alussa.. plaa plaa… jne. Eli vähän samaan tyyliin, kuin nyt puhutaan nostalgisesti ihaillen jostain Beatles-hysteriasta! Siksi haluan ehdottomasti olla mukana kokemassa juuri tätä "hysteriaa", vaikka oikeasti itse tavaroiden haalimiseen suhtaudun aika leppoisasti… :)

  Anonymous: Aaa, just, unohdin kirjoittaa sivulle, että ne on H&M:n kuvia! I fix – my fault!!

  Teresa: Juu, samma här… molempia ajattelin yrittää, mutta siks on ainakin hyvä olla etukäteen vähän tiedossa, mitä haluaisi. Yleensä kyllä varsinainen saalis jää aika vähäiseksi…

  Ruu: Ah joo, samoilla linjoilla sun kanssa… Elikkä yllättävän inhimillisesti hinnoiteltu mallisto! Etukäteen oottelin paljon suolaisempia lukemia. Mikä tarkoittaa sitä, että paine/kilpailu tulee olemaan entistä kovempaa.

  Eikö niin, että sulla on se Matthew Williamson kirjekuorilaukku? Siihen kyllä ne sähkönsiniset olisivat Aivan Täydellinen Pari! Ja juu, kaikki malliston mokka- ja nahka-asut olisivat just mun makuun, mutta kun kaikkea ei voi saada… edes haaveissa? :D

 8. Avatar Jonna sanoo:

  No ehkä ensi vuonna, kun päivän ohjelma ei ole koko ajan lattialla "ryömimistä" ja metsässä käppäilyä.

 9. Avatar Lilou sanoo:

  Samat suosikit minullakin, ensimmäisenä ihastuin harmaisiin mokkasandaletteihi. Omalle listalleni tosin pääsivät myös pantterihuivi ja nahkalegginsit :) Toivotaan meille onnea aarrejahtiin :)

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  hmmm, eipä löytynyt h&m:n nettisivuilta noita?

 11. Avatar Minttu sanoo:

  Jonna: Eikö kimalteleva glitterirannekoru sopisi hyvin metsäreissullekin??

  Lilou: Juu, onnea metsästykseen! Tosiaan, sen pantterihuivin olisin voinut kyllä laittaa omallekin listalleni…

  Anonymous: Ai?

 12. Avatar Jonna sanoo:

  No juu, kyllähän kaikkia koruja vois käyttää. Ennakin tykkäis niitä varmaan näpräillä. Tuulitakin alla ne tosin ei ehkä pääse oikeuksiinsa siellä mettäreissulla. Mutta harkitaan! ;) Mut ne kaikki kengät olis kyl upeita. Ne vaan tarttee vähän tasaisemmat maastot, ehkä.

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  En kyllä ihan heti maksaisi tuollaisesta henkkamaukkaroinasta tuollaisia hintoja. Siis oikeasti, tuotantokustannukset on näissä ihan samat -> laatu on ihan samat -> hirvittävät katteet. Ja ihan vain siksi, että ihan tavallisiin riepuihin on lätkäisty Choon nimilappu. Voi jessus. Epäilisin että itse suunnittelija ei ole näille paljon aikaansa uhrannut, vaan samasta koneistosta tulee nämä kuin muutkin Henkan rievut. Eli tiivistettynä: en tuhlaisi rahojani, pilaisi jalkojani tai saastuttaisi ympäristöä noin mauttomalla muoviroinalla. Mutta, kuten sanoit, makuasioita.