Ihmerintsikat

perjantai 13. marraskuun 2009

Sain Lindexille lahjakortin, joka oikeutti yksiin Wonderbra-liiveihin. Wonderbra oli ihan ehdoton suosikkini 90-luvun alussa, jolloin Gossard markkinoi merkkiä lisenssillä ainakin täällä Euroopassa. Tuolloin melkein kulttimaineeseen nousseet liivit olivat ”ne ainoat” vähän niinkuin Levikset oli ”ainoa” farkkumerkki. Nyt melkein kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen Wonderbra yrittää ilmeisesti uuteen nousuun.

Tsekkailin etukäteen eri vaihtoehtoja nettisivuilta. Huhut kertoivat, että olkaimeton uutuus, Ultimate Strapless, olisi ehdottomasti testaamisen arvoinen. Näin juhlakauden kynnyksellä tuumasin, että nuo voisivat olla mainio hankinta. Toinen vaihtoehto oli kameleonttimaisesti eri mekkojen alle mukautuva Multiplunge Bra.

Photobucket

Muutama esimerkki noin sadasta eri tavasta kiinnittää Multipulnge Bra -liivien olkaimet.

Photobucket

Päädyin lopulta kassalle Multiplungen kanssa. Olkaimeton versio tuntui päällä tosi hyvältä, varmasti pysyy päällä tiukemmassakin twistissä – ihan niinkuin lupailevat. Jotenkin vaan sen ulkonäkö on niin massiivinen, että vaikka yläkroppani ei ehkä olekaan niitä maailman kapoisimpia, näytin ihan haarniskaan pukeutuneelta. Ei hyvä…

Photobucket

Liivien mukana tulee kahdet eri olkaimet ja jatkopala, jolla mallin saa sovitettua takaa syvään uurrettuihin asuihin. Kuppien välissä on läpinäkyvä silikoninauha, jonka kai olisi tarkoitus olla diskreetti edestä avonaisissa asuissa. Vähän olen kyllä sitä mieltä, että sievä nauha on parempi kuin muka huomaamaton silikoni, joka kuitenkin näkyy. No, kukaan ei käske silikonibiittiä esitellä, eikä se muuten hyviä liivejä huononna.

Kuvaussessio sujui erinomaisesti, kun Maailman Paras valokuvausassistentti hääri innokkaana mukana. :D
Photobucket
Photobucket
Photobucket


6 Responses to “Ihmerintsikat”

 1. Avatar Violette sanoo:

  Kisulla oli varmasti hauskaa, koska tottakai sä olit laittanut kaikki vermeet lattialle häntä viihdyttääksesi;)

  Voisinpa testata Wonderbrat, kai ne on jo täälläkin myynnissä (Hki). Edellisellä kerralla meni olkaimettomanakin, mutta nykyään, hmmm… tarvitaan vähän nostoapua;)

 2. Avatar Bisquits sanoo:

  Ahahhaa, hauska tuo kissa. :-D

 3. Avatar Norppa, Noora sanoo:

  Kyllä kissa kissan tietää! :)

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Meidän kissa (miespuolinen) rakastaa rintsikoita ja toppeja niin paljon, että katkoo hampaillaan olkaimet niistä ;)

  Tuhoa ehti ensin tulla, mutta nyt olemme tietty oppineet piilottamaan aarteemme.

  Todella suloinen tuo teidän otus :)

  -Maisa-

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Muillamerkeillä on ollut jo tarjolla pitkään näitä
  rintsikkahässäköitä. Käytännössä ei kovinkaan sopivat, nauhojen oikein laittamiselle pitää olla ohjeet, koska ei sitä muista miten ne nyt sitten oikein laitettiin. Itse en halua pitää mitään erikoisliitoskappaleita mihinkään vaatteeseen, ne hukkuu aina ajan myötä.

  Kissalla kivaa puuhastelua! Tulis halvemmaksi lankakerällä :)

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Violette: Nuo Multiplunget vaikuttavat kyllä todella hyviltä ja monikäyttöisiltä!

  Bisquits: On se aika energinen tyyppi! :)

  Norppa, Noora: :)

  Maisa: Kyllä Sunshinekin yritti antaa noille kunnon kyytiä, mutta ehdin onneksi hätiin!

  Anonymous: Onneksi itselläni ei ole tapana hukkailla asioita! En kyllä usko, että kaikille sadalle eri vaihtoehdolle tulee koskaan käyttöä, mutta ihan käytännöllistä, että saa yksistä rintsikoista halterneckin ja vähän syvempään uurrettuun pukuun sopivat.

  Ja yleensä kissa leikkii kyllä rutatulla paperitollolla. :)