Årets julklapp 2009

perjantai 20. marraskuun 2009

Ruotsalaisilla on merkillinen tapa valita ”Vuoden Joululahja” hyvissä ajoin ennen joulua. Jotenkin tuntuisi loogisemmalta, että titteli kuuluisi sille tuotteelle/asialle, joka muodostuu kaikkein suosituimmaksi. Viime vuonna hittilahja oli elämys – tänä vuonna palataan härveliosastolle. Årets julklapp 2009 on kuulemma kuulokkeet.

Tiedotustilaisuudessa eri kuulokevalmistajat esittelivät innokkaasti uutuuksiaan. Todella seriöösien hifistelyluurien rinnalla kiilsivät karamellinsöötit kuulokkeet kaikissa sateenkaaren väreissä.

Image and video hosting by TinyPic

Kristallit kuulokkeiden somisteena ei tunnu lainkaan pöllömmältä ajatukselta. Johan niitä mustia insinööripiuhoja on katseltu vuosikaudet.

Image and video hosting by TinyPic

Huikeimmat olivat ehkä Skullcandyn traktorikuskin suojakuulokkeita muistuttavat luurit. Kohderyhmä varmasti diggailee…

Image and video hosting by TinyPic

Match made in heaven? Seuraavaksi pitää sitten varmaan olla monta iPodia, jotka voi sovittaa eri asuihin sopivaksi!

Image and video hosting by TinyPic

Ihan pikkuisen tuli kyllä sellainen tunne kaikkia herkullisen värisiä kuulokkeita hypistellessä, että niiden tarkoituskin on pääasiassa herättää kiinnostusta. Useimpien hankinta ehkä sitten kuitenkin kohdistuu diskreetteihin perusväreihin, jotka eivät hypi silmille. Vai mitä mieltä olet?

Image and video hosting by TinyPic

Ihan hillittömän söpöt Hello Kitty -kuulokkeet!! Samaa mallia löytyy myös mustana, kuvio pienempänä ja kultaisella painettuna. Sellaiset istahtaisivat helposti Mintunkin tyyliin. :)


7 Responses to “Årets julklapp 2009”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Nämä ovat kuuma juttu suomessakin – wesc on yksi ykkösmerkki laajalla valikoimalla. Lapsille menee pukinkonttn kirkkaanpunaiset ja teknomustat stailatut kuulokkeet!

  Ite pidän vain langattomia että voi kuulla omaa musaa rauhassa kotona aiheuttamatta Garth Brooksilla sekametelisoppaa Akonin ja Usherin kanssa.

  UU

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Årets julklapp 2009 är faktiskt spikmattan:

  http://www.hui.se/web/Arets_Julklapp.aspx

 3. Avatar Violette sanoo:

  Mulle hyvin ajankohtainen aihe, kiitos! Olen juuri eilen etsinyt kauppojen valikoimista itselleni langattomia kuulokkeita tv:n katseluun. Luulin voivani valita ulkonäöltäänkin kivat, mutta suurempi ongelma olikin, että löytämäni langattomat ovat niin epämukavia ja painavia, etten jaksaisi käyttää niitä edes yhden leffan aikaa. Kuvien kuulokkeet taitavat olla langallisia? Ja kyllä, olen niin tylsä, että neonvärit ei kolahda!

 4. Avatar ixdu sanoo:

  voiei kuin söpöt noi kuulokkeet! :)

 5. Avatar Minttu sanoo:

  UU: Peetullakin on WeSC:it… :)

  Anonymous: Jasså?? Så är det – någon hittar en bra idé och snart är det alla som vill göra samma sak. Kanske vi borde också hitta något vi kan utnämna till årets julklapp??

  Violette: Tuolla oli esittelyssä aika paljon langattomiakin kuulokkeita, joissa oli nimenomaan kiinnitetty huomiota mukavuuteen. Yhdet tosi hyvän oloiset tulivat muistaakseni Samsungilta.

  Ixdu: No eikö vaan olekin!! :)

 6. Avatar More to love!-Mimmi sanoo:

  Hei mistä nuo Hello Kitty kuulokkeet on?!?!?

  PAKKO SAADA!!

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  minä haluisin kans saada tietää mistä noi hellokitty kuulokkeet on?? minkämerkkiset, scull candy..?