Designer Clothing!

keskiviikko 25. marraskuun 2009

Sain vinkin mielenkiintoisesta Ssense-nimisestä verkkoputiikista. Valikoimissa on hillitön määrä huippumerkkejä ja vähän tavallisempaakin muotia. Yllättävästi listalta löytyy aika monta ruotsalaista Acnesta ja Filippa K:sta Whyrediin.

Image and video hosting by TinyPic

Acnen osastolta ei yllättäen löydy ollenkaan miesten vaatteita. Sen sijaan naisille on tarjolla yhtä sun toista ja myös himoittuja kenkiä…

Image and video hosting by TinyPic

Muutamia aivan hillittömän ihania Alexader Wang -laukkuja… Kuvan Diego Studded Bucket Bag olisi aivan täydellinen lisä laukkuvalikoimaani. Jo vaikka miten pitkään olen etsiskellyt vaaleahkoa pitkähihnaista olkalaukkua, joka olisi kooltaa ”ei matkalaukku”. Vaikea sanoa onko hinta, 795 dollaria, paljon vai vähän. Jenkkitilauksiin kun tulee aina kaiken maailman tulleja etc.

Image and video hosting by TinyPic

Laukkulempparini Botkier ei olisi hassumpi sekään…

Image and video hosting by TinyPic

Cheap Monday
on edustettuna Ssensessä suorastaan hämmästyttävän laajalla valikoimalla! Milloinkahan suomalaisdesignerit päätyvät kansainvälisiin nettikauppoihin?

Image and video hosting by TinyPic

Yksi mukava etu näissä jenkkikaupoissa on se, että niistä saattaa hyvinkin löytää täällä loppunmyytyjä vaatteita. Jopa alennusmyynnistä! Aion ehdottomasti pitää silmällä josko Filippa K:n herkkuja päätyy aleen asti.

Image and video hosting by TinyPic

Olenko se vain minä ja sisäinen valuuttalaskimeni, mutta ovatko nämä T By Alexander Wang -vetimet suhteellisen edullisia? Esmes kuvan Sheer Cowl Dress kustantaa 92 dollaria…

Alennusmyyntiosastokin
vaikuttaa vähintäänkin kiinnostavalta! Onko kukaan shoppaillut Ssensessä? Tiedän, että jenkkitilauksissa on omat kommervenkkinsä tullien sun muiden kanssa. Tilauksen tekeminen hiukan arveluttaa, joten olisi hillittömän kiva kuulla ensin muiden kokemuksia!

Niin – ja löytyyhän tuolta miehillekin vaikka mitä kivaa! Esim. Filippa K:n miesten osasto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Klassisen duffelin voisin hankkia vaikka itselleni… Tsekkaa myös G Star Men ja Bikkembergs.

Ja tosiaan kaikki muutkin jenkkitilauskokemukset kuin juuri tuolta samaisesta putiikista tehdyt otetaan mielellään vastaan!


9 Responses to “Designer Clothing!”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  En ole itse ko. saitilta tilanut, mutta Alexander Wangia olen tilannut mm. shopbopista Jenkeistä. Wangin teepparitunika maksaa siellä dollareissa n. 75, mutta siihen lävähtää päälle tullikäsittelymaksu + alvi. Tullit oli euroissa muistaakseni 23 egeä. Laskeskelin, että tulee tulleineenkin pari-kolme kymppiä halvemmaksi kuin jos hakisit paidan esim. Gaudetesta, ja valikoima on tietty hyvä.

  -Sade

 2. Avatar Tintti sanoo:

  Minä olen myös pariin kertaan tilaillut jenkeistä, mutta pitänyt yhtä kertaa lukuunottamatta tilauksen yhteisarvon alle 45 eurossa. Kerran meni paketti tulliin (kokonaishinta postikuluineen oli runsaat 90 dollaria), jolloin maksettavaa veroa tuli n. 14 euroa. Eli jos hinta postikuluineen on yli 45 euroa, joutuu maksamaan alv:n (vaatteilla 22%). Jos hinta alle 150 eur ei joudu maksamaan tullia, mutta noin yli 45 euron tilauksissa alv:n kyllä.
  Se tosiaan kannattaa huomioida, että postikulut lasketaan mukaan maksettuun hintaan!

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Omistan kivan pussukkalaukun.
  Pussukan avaaminen ja sulkeminen on hankalaa, meinaa hermot mennä. Pitää kiristää narusta ja roikottaa pussia samalla. Eihän se meinaa sujua. Laukun saa olkalaukuksi, siinä on mukana ylimääräinen hihna.

  Joten en ole kovin ihastunut kassiini. Ehkä kuvan pussukka on paremmin suunniteltu!
  Dodo

 4. Avatar Malia sanoo:

  Uudet nettikauppavinkit ovat aina tervetulleita. Tuota en tuntenutkaan entuudestaan eli täytyy tutustua.

  Olen tilannut useinkin jenkkilästä, eikä tulliselvitysten kanssa ole mitään ongelmia. Paketit jäävät tullipostiin, josta ne noudetaan ja sinne maksetaan tullimaksu ja arvonlisävero. Suomessa noin satasen pakettiin tulee muutama kymppi lisää maksua. Mutta monesti jenkkikauppojen hinnat ovat paljon edullisempia, että säästöä tulee silti reilusti.

  Esim tilasin pari T Alexander Wang teepparia revolvesta, niiden yhteishinnaksi taisi tulla tullikuluineen n. 135 euroa, sillä saa noin yhden t-paidan täältä.

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Sade: Tosiaan valikoima noissa nettiputiikeissa on yleensä huomattavasti parempi kuin täälläkään putiikeissa. Ja varsinkin jenkkimerkeissä taitaa säästöäkin tulla jonkun verran…

  Tintti: Musta tuntuu, että tänne Ruotsiin nuo tullisäännökset on vielä tiukemmat. Ainakin, kun olen Strawberrynetistä tilannut jotain, olen joutunut maksamaan tullitkin, vaikka Suomeen kuulemma tosiaan alle 45 euron tilaukset tulevat ilman.

  Dodo: Pussukkalaukussa on tietty myös se ongelma, että sitä ei saa niin napakasti kiinni kuin vetoketjua. Täällä suurkaupungissa (ja varmaan kyllä jokapuolella nykyään) kun saa aina olla hiukan varuillaan taskuvarkaitten varalta.

  Malia: No näin oon tosiaan käsittänyt, että vaikka tilaukseen tulee kaikenlaista ylimääräistä maksettavaa, on tilaaminen yleensä kuitenkin kannattavaa. Täytyypä tutkia vähän tarkemmin, miten säännöt menevät täällä meilläpäin.

 6. Avatar tuike sanoo:

  MInttu: se pussukkalaukku ON kallis…T. nuttarapäätäti

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Tuike: Ha ha! Olet ihana!! :D

 8. Avatar kirsi sanoo:

  Pussukkalaukkua on myös täällä kuolattu..käy katsomassa myös opening ceremonyn sivut, sieltä löytyy Wangia vaikka millä mitalla ja ah* niin "edulliseen" hintaan ;)

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  En ole minäkään tuolta saitilta tilannut, mutta jonkun verran kyllä muuten USA:sta. Tuntuu tuo tavaroiden tulliin jääminen olevan vähän arpapeliä… Tilasin kerran 5 tavaraa, kaikki eri kaupoista USA:sta. 3 tavaraa lähetettiin USA:sta, 2 Uudesta-Seelannista. 1 USA:sta lähetetty paketti oli kiertänyt Arlandan tullin kautta postombudilleni josta sen sitten sain lunastaa maksua vastaan. Loput 4 pakettia kannettiin ihan normaalisti kotiin.

  Itse olen kovin ihastunut Odd Mollyyn, mutta niiden hinnat tuntuvat olevan vielä kalliimmat ulkomailla kuin Ruotsissa :/ Tai halvimmillaankin samanhintaiset. Muutaman kerran olen törmännyt johonkin superale-hintaiseen vaatteeseen, mutta sitten kauppa ei olekaan toimittanut USA:n ulkopuolelle. Höh.