I am sailing…

perjantai 27. marraskuu 2009

Ihan justiinsa hyppään taas laivaan. Tällä kertaa kohti Helsinkiä ja huippujännää tapaamista! Blogosfääriä enemmän seuraavat ovat varmaan havainneetkin, että iso joukko bloggareita on matkalla sinnepäin. Miksi – siitä kuulette takuuvarmasti vähän myöhemmin!

Laivalla päällä perusjuttuja…

Image and video hosting by TinyPic

 • neuletakki, Sonia Rykiel
 • hame, uusi Mintun ompelimosta
 • saappat, Beyond Retro
 • sukkikset & teeppari, H&M


6 Responses to “I am sailing…”

 1. Avatar seeds sanoo:

  Ei näy valitettavasti tuo Tinypic-kuva… :(

 2. Avatar EMMI sanoo:

  Nyt pitää kysäistä yksi juttu, mikä ei liity millään lailla aiheeseen, mutta on 'häirinnyt' jo pidemmän aikaa. Aina, kun tulen sun blogiin tohon mun selaimen ylälaitaan, mihin voi laittaa hakusanoja (windows live itselläni) tulee 'Bråvallagatan 2, Stockholm'. Mikä tää osote on ja miks se tulee aina siihen, eikä lähde pois ennen kuin sulkee selaimen. Ei tää mua mitenkään erityisemmin haittaa, mut ois mukavaa tietää =)!

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Seeds: No voi harmi! Karsee hässäkkä noitten kuvahostien kanssa…

  EMMI: En kyllä tiedä, miksi se sulla sinne hakuriville tulee, mutta tuo on sen Below Outletin osoite, josta mulla on ollut täällä juttua.

 4. Avatar lauRa sanoo:

  Hei satuitko sä käymään lauantaina Ateneumissa Pablo Picasson näyttelyssä:)?

 5. Avatar Minttu sanoo:

  lauRa: Juu, oli siellä lauantaina parin mun kaverini kanssa! Ilmeisesti "törmättiin"! Olisit tullut moikkaamaan!! :)

 6. Avatar lauRa sanoo:

  Ai se olit sinä! Hih näin sut aluksi vain takaanta päin ja mietin et miksi näytät niin tutulta, mutta ajattelin aluksi vain, että ethän se millään voi olla sä kun asut ruotsissa. En uskaltanu tulla moikkaamaan kun en ollu varma, olis ollut vähä noloo erehtyä:D