Blogirauhaa!

keskiviikko 30. joulukuu 2009

Image Hosted by ImageShack.us
Suorastaan pikkuisen suunnittelematta on tänne blogiinkin laskeutunut joulu(loma)rauha. Päivät ovat kuluneet lähinnä pyjamassa ja villasukissa – tai vaihtoehtoisesti reippailuinnostuksen iskiessä tyylikkäästi toppapuvussa. Ja jos ihan totta puhutaan – poikkeuksellinen blogilomailu on tuntunut ihan virkistävältä.

Ja toisaalta, enpä usko, että kenenkään pukeutumisinspiraatio kaipaa kuvatodisteita Mintun viimeaikaisista pukeutumisvalinnoista…

Image Hosted by ImageShack.us

Retkiluistelua voin sen sijaan suositella Ihan Kaikille! Vitsi, miten kivaa kiitää järven jäällä lähes äänettömästi vain lumen ja jään satunnaisesti kirskahtaessa luistimen terässä. Porkat auttavat aloittelijaa löytämään rytmin ja treenitehoja arvostavalle ne antavat myös kivasti potkua yläkroppaan. Tämän kuvan myötä pääsen sitten minäkin siihen bloggarien kastiin, jotka ovat julkaisseet kuvan itsestään ilman meikin hiventäkään… :D

Image Hosted by ImageShack.us

Nyt se on sitte jouluviisut veisattu – päivän soundtrack:


3 Responses to “Blogirauhaa!”

  1. Anonymous sanoo:

    oon miettinyt tätä tosi pitkään, mutta nyt on pakko kysyä; minkä ikänen olet? :———))

  2. Minttu sanoo:

    Anonymous: Kysyttäessä vastaan aina 30++! Ha ha! Ihan oikea ikä näkyy kyllä tuolla bloggerin profiilissa… :D

  3. Maria sanoo:

    Hihiii täälläkin on tehty lumilyhtyjä! ;)