Shoppailuvinkkejä Tukholmaan – Söder

torstai 28. tammikuu 2010

Tukholman Södermalmille kannattaa suunnata, mikäli haluaa löytää vähän erikoisempia putiikkeja kuin mitä keskustassa on tarjolla. Nytorgetin kulmilla, Skånegatanilla ja Bondegatanilla on hurja määrä toinen toistaan hauskempia pikkuliikkeitä. Tässä muutamia omia suosikkejani.

Tjallamalla
Tjallamalla – Bondegatan 46. Juuri nyt Tjallamallassa voi ihailla shoppailun lomassa Liselotte Watkinsin hienoja printtejä. Ja ALE on parhaimmillaan!

Fifth Avenue Shoe Repair – ruotsalaista avantgardia suunnittelua. Putiikki sijaitsee ihan Tjallamallan vieressä.

Matilda Wendelboe – Tjallamallan ja FASR:n vieressä, osoitteessa Bondegatan 48.

Grandpa – monipuolinen putiikki Skånegatanin poikkikadulla osoitteessa Södermannagatan 21.

Twist & Tango – ketjulla on aika monta putiikkia Tukholmassa, mutta Skånegatanin (Skånegatan 90) on yksi isoimmista.

Sivletto
Pikkuisen sivumalla, osoitteessa Malmgårdsvägen 16-18,  sijaitsee persoonallinen Sivletto. Liike on melko huomaamaton, mutta kun kipuaa napakat kierreportaat alas, aukeaa edessä varsinainen taivas kaikille retro-rokkihenkisistä vetimistä ja pin-up -tyylistä innostuneille!

Nytorgetin ”kultaisen kolmion” ulkopuolella sijaitsee myös Söderin hyvin varusteltu Beyond Retro, osoitteessa Åsögatan 144.

Beyond Retro

Toinen mainio ostosalue Söderillä löytyy Götgatanin pohjoispäästä. Götgatsbackenilla sijaitsevat mm. iso Monki, Weekday, American Apparel ja trendikäs pieni Bruno-ostoskeskus sekä lukuisia muita putiikkeja!

Molemmat Söderin alueet ovat sen verran lähellä toisiaan, että ne saavuttaa helposti kävellen!

Näytä


4 Responses to “Shoppailuvinkkejä Tukholmaan – Söder”

 1. Avatar rolssi sanoo:

  Tää oli kiva postaus. Ite suuntaan aina ruotsissa södermalmiin ja jätän keskustan omiin oloihinsa. Paitsi ålensin ruoka kaupassa on aina pakko käydä fiilistelemässä ruotsalaisia herkkuja !

 2. Minttu Minttu sanoo:

  Rolssi, Söder on myös mun suosikkipaikkani!! :)

 3. Avatar Tiina sanoo:

  Jee kiitos Minttu! Tässä tuli juuri se olennainen, mitä itse kaipasin! =)

 4. Avatar Missy sanoo:

  Moikka Minttu!
  Voisitko kertoa vähän Beyond retron hintatasosta? En ole aikaisemmin törmännyt kyseiseen kauppaan.. Itse olen lähdössä helmikuun lopulla Tukholmaan, ollaan kivasti yksi yö hotellissa niin ehtii käydä sekä keskustassa että Söderissä. :)