Tunnelmia Blogimiittiristeilyltä!

lauantai 30. tammikuun 2010

Terkkuja Blogimiittiristeilyltä! Tässä vähän eilispäivän tunnelmia noin ziljoonan kuvan välityksellä… :)

Eka esitys 3

Kristina ja Veera kertoilivat meille mainioita vinkkejä valokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn ja kameran asetuksiin liittyen. Nyt pitäisi sitten päivän asukuvien laadun nousta kohisten täälläkin… Ha ha!

Eka esitys 2

Jonna toimi koekaniinina. Pientä protestointia oli tosin ilmassa, kun Veera näytti suurella valkokankaalla, miten ihon pieniä virheitä pystyy helposti paikkailemaan.

Eka esitys

Kristina ja Veera lupasivat tehdä esityksestään tietopaketin blogeihinsa, joten kaikki nekin, jotka eivät päässeet paikalle (tai jotka eivät tajunneet tehdä muistiinpanoja – kuten esmes minä!), saavat hyötyä hyvistä nikseistä.

Toka esitys

Seuraavaksi Saara näytti kädestä pitäen, miten irtoripset laitetaan. Itse taidan tyytyä testailemaan hillityintä ”tupsu”-versiota, mutta täytyy sanoa, että Nadjalle laitetut fantasiaripset ovat kertakaikkiaan upeat!

Toka esitys 3
Toka esitys 2

Ennen illallista Nadjan oli kyllä pakko ottaa pois übermakea musta glitterihuulipuna… Miksiköhän? :D

Eilisillan asuni oli suunnilleen suunnitelmien mukainen. Päivällä hilluin farkuissa ja Robert&Bladin tunikassa.

Pe päivä 1

Ihan tosi helppoa tämä peilin kautta kuvaaminen. Etenkin hytissä, jossa ei ole kokovartalopeiliä!

Pe päivä 3

Pe päivä 2

 • tunika, Robert&Blad
 • farkut, Cheap Monday
 • mokkanilkkurit, Ril’s

Minttu ja Moksu

Minttu ja MouMou jakavat reippaina goodie bagejä…

Pitkän päivän ilta.

Illallisella

Jossain vaiheessa kuvittelin, että olen täysin kyllästynyt syömään minkään laivan buffetissa. Tarjonta on kuitenkin parantunut ainakin Viikkarilla ihan hillittämästi niistä ajoista ja eilen onnistuin tunkemaan napani ylitäyteen lohta, riistaa ja aasialaisia herkkuja. Kyl oli hyvää!

Viking Line baari
Käytiin me sitten ihan vähän baarissakin… :)


8 Responses to “Tunnelmia Blogimiittiristeilyltä!”

 1. Voii, näyttää hirmukivalta! Hyvä jos noita kuvailu- ja muokkausohjeita tulee tänne meidänkin nähtäväksi, sitä taitoa kaivataan. :) Söpö tunika!

 2. Aisha sanoo:

  Ihana toi eka peilin kautta otettu asukuva! :) Ja taidan kanssa tahtoa tollasen tunikan…

 3. Absolut 40+ sanoo:

  Kivoja kuvia ja hyvä fiilis näytti olevan risteilyllä.Ihana toi sun kuvas ,näytät tosi hyvältä. Hyvä että pidädät meidän vanhempienkin lippua korkealla.

 4. Riite sanoo:

  Todella upea tuo tunika!

 5. laura sanoo:

  heii odotan tosi pal sitä postausta missä kerrot tukholmassa asumisesta! esim vuokra ja opiskelut ja ym ym! kaikki maan ja taivaan väliltä:) ps. esim missä suomalainen joka ei puhu täydellistä ruotsia voi olla töissä jne

 6. MouMou sanoo:

  Aaw, ai kuka on passiivinen!<3 Tuli kiva kuva meistä.:) Kiitos, kun sain avustaa!

 7. bubble sanoo:

  Kiitos risteilyn järkkäilystä!! Oli tosi kivaa :) Oon viimeksi ollut risteilyllä yli 10v sitten, ja tosiaan seisovan pöydän tarjonta oli jokseenkin parantunut.. Kyllä siinä napa meinasi ratketa ihanista salaateista ja etenkin niistä jälkiruuista :P Omnomnom.

  Hauskaa muuten, en meinannut tunnistaa itseäni ensimmäisestä kuvasta – harvoin sitä näkee itseään takaapäin, ja en ollut tajunnut että tukkani on nyt NOIN vaalea :D (vaaleahko kiharapehko vasemmalla puolella)

 8. NooranElamaa sanoo:

  Kiitoksia hurjasti järkkäilyistä! Oli ihan superkivaa. :)