H&M Garden Collection

sunnuntai 31. tammikuu 2010

Perjantaina ennen Blogimiittiristeilyn starttia käytiin muutamien bloggareitten kanssa tutustumassa H&M:n kevään uutuuksiin. Kaikkein eniten innostuin ”Garden Collection” -mallistosta, vaikka oikeasti en ole kovin suuri mallistoa dominoivan kukkakuosin ystävä. Vaikka saapas nyt sitten nähdä millaisia tuulia kevät tuo tullessaan tuonkin suhteen. :D

H&M label

Garden Collection on toteutettu täysin kierrätetyistä materiaaleista, mistä ainakin Mintun kirjoissa saa ison plussan. Kierrätysajattelua ei kuitenkaan tungeta kurkkuun ilmiselvän ankealla ”eko-suunnittelulla”. Sekä materiaalit että mallit ovat laadukkaan oloisia.

H&M mekko

Kuvan kapea musta trikoomekko tallentui niin moneen kameraan, että tulossa saattaa olla varsinainen blogivillitys. Hauskat hörselöhihat tuovat sopivasti vauhtia perusmekkoon – voisin hyvin kuvitella keikkuvani siinä monenmoisissa menoissa.

H&M kengät

Makeat mokkakengät eivät ole Garden Collectionin osa… Koroissa ja pussimaisessa kiinnityksessä on jotain, joka saa mielen iloiseksi. Ja kieltämättä olen heikkona mokkanahkaisiin kenkiin!

H&M hame ja Minttu

Tykästyin hurjasti myös ärtsyn kirjavaan pikku hamoseen. Malli on ihan täydellinen ja jotain värikästä olisi kiva saada garderobin piristykseksi. Aika huvittava muuten seistä mallinuken vieressä. Se niistä mittasuhteista!! :DD

H&M hame

Tässä vielä tarkempi kuva hameihanuudesta.

H&M Brunssi

Brunssi oli mainio tapa aloittaa huikea blogireissu! Ia, Moksu ja Salla mukana menossa…


8 Responses to “H&M Garden Collection”

 1. Noita mustia kenkiä ihailin tukholmassa useaan otteeseen. Sääli vain, että se noin 60e hinta on vähän liikaa mulle henkkamaukan kengistä.. :/

  • Minttu Minttu sanoo:

   Moderndayhippie, kyllähän se tavallaan tuntuu aika paljolta, mutta nuo ovat kyllä aitoa nahkaa ja sikäli hinta on ihan perusteltu…

 2. Avatar Mette Sofia sanoo:

  sulta varmaan on kysytty tätä aikaisemminkin, mutta mitä käytännössä tarkottaa opiskella muotitieteitä? missä sitä pystyy opiskelemaan ja miten sinne haetaan? kiitos jo etukäteen, olisi tosi kiva tietää pian lukiota lopettelevana muotifriikkini nämä asiat :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mette Sofia, ajattelin tehdä tästä ihan oman postauksen. Maltatko odottaa vastausta vielä muutaman päivän?

 3. Avatar MouMou sanoo:

  moderndayhippie, ne on aitoa mokkaa. Mulla ainakin se vähän vaikuttaa asiaan.:)

 4. Avatar Anniina sanoo:

  Ah noi mustat kengät on upeet, tollaset on kyllä pakko saada ens kesäks :)