Blogimiittiristeilyn palaute, plussat

tiistai 09. helmikuun 2010

Vihdoinkin sain kahlattua läpi kaikki Blogimiittiristeilyllä jätetyt palautelaput ja tehtyä niistä perusteellisen yhteenvedon. Laitan palautteet tänne kolmessa osassa, ensin kehut, sitten risut ja lopuksi vielä kehittämisideat. Tämä siitä yksinkertaisesta syystä, että itse en jaksa kahlata läpi kilometrin mittaisia blogipostauksia ja kuvittelen siksi, ettei kukaan muukaan. :)

Blogimiittiristeily

Blogimiittiristeily sai yleisarvosanaksi huikeat 4,1!! Paras arvosana oli 5 ja huonoin yksi. Yhdessäkään lappusessa ei ollut alle 3 arvosanaa, joten sikäli tuntuu, että tapahtuma onnistui paremmin kuin hyvin. Lisäksi lähes 100% vastaajista ilmoittivat osallistuvansa mielihyvin seuraavallekin Blogimiittiristeilylle. Vain muutamassa oli vastaus kirjoitettu epäröivämpään sävyyn: ”ehkä sitten, kun olen täyttänyt 18”, ”mikäli bloggariystävänikin osallistuvat”, ”jos ohjelma on tarpeeksi kiinnostavaa”.

Blogimiittiristeily

Lähes poikkeuksetta jokaikisessä palautelapussa mainittiin, että parasta Blogimiittiristeilyllä olivat ihmiset! Kanssabloggareitten tapaaminen, samanhenkisten ihmisten kanssa juttelu, uusien tuttavuuksien kohtaaminen ja upeat hyttikaverit saivat paljon kiitosta. Moni oli myös sitä mieltä, että on kiva tuntea kuuluvansa porukkaan ja olla osa suomalaista muotiblogosfääriä.

Blogimiittiristeily

Järjestetty ohjelma oli myös monen mielestä hyvin onnistunut. Luennoista saadut vinkit olivat riittävän käytännönläheisiä ja yksinkertaisia, että asiaan vihkiytymätönkin pysyi kärryillä. Useassa palautteessa kehuttiin myös näytteilleasettajia mukaviksi ja avuliaksi. Kaikki, jotka onnistuivat saamaan ajan meikkaukseen, tuntuivat olevan siihen erittäin tyytyväisiä.

Ohjelmaa oli melko usean mielestä juuri sopivasti, ei liikaa, mutta ei myöskään liian vähän. Pitäähän sitä jäädä aikaa tutustumiseen ja muiden bloggareitten kanssa jutteluun!

Blogimiittiristeily

Erittäin moni kiitteli myös laivan ruokatarjontaa! Buffet mainittiin ”parasta Blogimiittiristeilyllä” -kohdassa miltei yhtä usein kuin ”ihmiset”.

Muita parhaita kokemuksia olivat mm: Tukholma, shoppailu, goodie bagit, aamiainen, alennusmyynnit, kerrankin riittävästi aikaa yhdessä, rento fiilis ja laivalla olo ylipäätään.

Kuvista kiitos Mikolle ja Stellalle! :)


10 Responses to “Blogimiittiristeilyn palaute, plussat”

 1. Avatar Anna sanoo:

  Onko muuten seuraavaa kaikille avointa blogimiittiä jo pistetty suunnitteille? :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anna, mulla ei ole mitään tietoa, mutta miittien järkkääminenhän on ihan vapaata ja vapaaehtoista puuhaa – eli kyllähän niitä varmaan on suunnitteilla vähän siellä sun täällä! :)

   • Avatar Anna sanoo:

    Ok!:) kai sitä täytyisi uskaltaa ottaa osaa pienempiinkin kuin 100 bloggaajan miitteihin, vaikka en piireistä ketään vielä tunnekkaan!:D

 2. Avatar MouMou sanoo:

  Tavallaan on.;) Tai siis vähän…

 3. Avatar anonym sanoo:

  miten miitti blogiristeilylle voi päästä?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anonyymi, Blogimiittiristeilylle voi osallistua ihan ilmoittautumalla ja varaamalla matkan. Seuraavan ajankohdasta ei nyt vielä ole tietoa, mutta ilmoittelen täällä kyllä! :)

 4. Avatar Frida sanoo:

  minäkin katselin kaihoten kuvia risteilyltä, ja tuumasin olisikohan tämmöisen bloggarinalun mukaan pääseminen mahdollista, tai siis samaa utelen kuin anonym. Eli miten pääsee messiin? :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Frida, kaikki bloggarinalutkin ovat erittäin tervetulleita mukaan!! :)

   • Avatar Frida sanoo:

    Jeeei! Toivottavasti joku ihana järjestää seuraavan risteilyn pian, minä oon ensimmäisten joukossa jonossa :)