Meikkileikkejä

tiistai 09. helmikuun 2010

(mitenkähän monen meikkausaiheisen blogipostauksen otsikko on ollut ”meikkileikkejä”?? Persoonallisuus kunniaan! Ha ha!!)

Meikattavaksi pääseminen on ihanaa! Jo pelkästään se, että saa vain istua, kun joku toinen sutii kasvoja, tuntuu aivan mahtavalta. Lisäksi tuntuu siltä, että olen meikannut tismalleen samalla tavalla siitä lähtien, kun noin 13 vuotiaana aloitin säännöllisen kasvojen sutimisen. Ammattilaisen käsissä on helppo nähdä konkreettisesti, miten kannattaisi toimia.

Blogimiittiristeilyllä oli mahdollisuus varata aikoja noin 15 minuutin pikameikkiin. Tartuin tietenkin heti tilaisuuteen, kun ihana Moksu valisti ajanvarauksesta! Moksulle kuuluu myös kiitos session kuvaamisesta!

Minttu meikattavana 3 Minttu meikattavana 2 Minttu meikattavana 1

Blogimiittiristeilyn lauantain asut jäivät kaikessa kiireessä kuvaamatta kokonaan. Tässä kuitenkin näkyy hiukan, mitä vetimiä päälle oli eksynyt.

 • jakku, H&M
 • toppi, 5Preview+Weekday
 • hopeafarkut, Panic in Paradise
 • nilkkurit (näkyy vähän huonosti…:D), Ril’s
 • huivi, ??

Younblood Meikit

Meikkaus toteutettiin Youngblood -mineraalimeikeillä. En ole kovin hyvin perillä mineraalimeikkien eroista perinteisiin verrattuna, mutta ne kuullostavat jotenkin luonnonmukaisemmilta ja ystävällisemmiltä iholle. Olen jo pidempään ajatellut, että pitäisi oikein perehtyä ja tutustua aiheeseen. Ehkä tämä toimii hyvänä lähtölaukauksena!

Jonna ja Salla

Meikkauksen lopputuloksesta ei valitettavasti ole kuvaa… Tai oikeasti kaikki kuvat olivat joko hillittömän ylivalottuneita tai sitten onnistuin selostamaan jotain suu mutkalla, jolloin lopputuloksena on vähintäänkin epämääräinen ilme. Ihan niin kamalalta en sentään näyttänyt, että edes katsoa ei uskaltanut – vai mitä Jonna ja Salla??

Young blood huulikiilto Huulikiillot

Kaikki meikattavana olleet saivat lahjaksi Youngblood -sarjan ihanan huulikiiltosetin. Niinkuin kuvasta huomaa, en ole juuri raatsinut sitä vielä kokeilla. Olisi erinomaista, jos pakkauksessa olisi vielä sivellin, mutta sujuuhan tuo sormillakin ihan mainiosti!


12 Responses to “Meikkileikkejä”

 1. Avatar MouMou sanoo:

  Haha!:D Ihanat Jonna&Salla!<3 Onneksi osa kuvista onnistui. Oli vaikea ajoittaa kuvaus niin, ettei sun suu oo auki tai silmät puoliks kiinni. Ja nätti lopputulos tuli.:)

  • Minttu Minttu sanoo:

   MouMou, haasteellinen kuvaustehtävä… Kiitos hyvistä kuvista! :)

 2. Avatar Salla sanoo:

  Haha, et sä nyt ihan niiiiin hirvee ollut :D Vaan nätti kun mikä! ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Salla, musta toi kuva susta ja Jonnasta on ihan paras!! :D

 3. Avatar Kassu sanoo:

  Millon se Muotiviikoille bloggari-äänestyksen risteilyvoittaja valitaan? Vai onko valittu jo?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kassu, se on jo valittu ja voittajalle on käsittääkseni ilmoitettu henkilökohtaisesti. En julkaissut hänen nimeään, kun en tiedä onko hän bloggari.

 4. Avatar Roosa sanoo:

  Moikka!

  Ei liity nyt kyllä yhtään aiheeseen, mutta oon tulossa Tukholmaan palmusunnuntaina 28.3. ja mietin että onkohan siellä sillon miten kaupat auki? Ei mitkään, vai isoimmat vai suurin osa? Kiitti vastauksesta jo etukäteen :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Roosa, palmusunnuntaina on tietääkseni kaikki kaupat ihan normaalin aukioloajan mukaan auki.

 5. Avatar Sofi sanoo:

  Mäkään en oo raskinut koskeakkaan noihin huulikiiltoihin! Ne näyttää niin ihanalta, että sitten vaan harmittaa kun ne loppuu. Joten on vissiin parempi antaa niiden vanhentua siihen rasiaan… :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Sofi, sama vika täällä! Aina joskus sitä ihmettelee itseään, että mihin noita oikein säästää… :DD

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä tuo ihana peace merkki- rannekoru on?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anonymous, rannekoru on ruotsalainen Åska-merkkinen. Tykkään siittä tosi paljon! :)