Ann-Sofie Back presents BACK aw 10/11

keskiviikko 10. helmikuu 2010

Kävin muotiviikon aikana Ibeyon showroomilla tutustumassa Ann-Sofie Backin alalinjan BACK tulevaan syysmallistoon. Täytyy sanoa, että voisin enemmän kuin mielelläni konfiskeerata omaan garderobiini ihan jokaikisen vaatekappaleen!
Back

Hurmaava Ann-Sofie Back esitteli muutaman key-outfitin tendikkääseen karvalakkiin ja ûberhotteihin nahkaisiin lappuhaalareihin sonnustautuneena.

Back

Lepattavat sivulta avoimet kimonohihat muuttaa muuten klassisen mallisen sifonkipaidan ilmeen täysin. Ehkä normikäytössä pukisin alle kuitenkin topin…

Back

Vetoketjuin ja painonapein muunneltavissa oleva kotelomainen tweed-jakku on ehkä hienointa, mitä olen pitkään aikaan nähnyt missään! Erilaisilla kiinnitystavoilla ilmettä voi muunnella asiallisesta smokkijakkutyylistä biker-fiiliksiin ja täysin avoimena vakuuttava fäshion-vaikutelma on taattu.

Back

Klassiset naiselliset perusvaatteet with a twist on ikuinen heikko kohtani. Tässä asialliset ”prässihousut” ovat saaneet roppakaupalla särmää suurella hakaneulalla yhteen kurotulla kietaisukiinnityksellä.

Hakaneulat ovat kantava teema muissakin asuissa.

Back Back

Epäsymmetrinen, hakaneulalla kiinnitetty kauluspaita. Voiko täydellisempää vaatetta enää olla? Asiallinen, klassinen, naisellinen with a twist. Niinhän se oli!

Back Back

Kaikkien kotiompelijattarien (lue: Mintun) iloksi vielä lähikuva hakaneulahommelista. Metallisten reiänreunojen ansiosta kangas säästyy neulan runtelevalta vaikutukselta ja voisin kuvitella, että kiinnitys on noin myös tukevampi. Kids – let’s try this at home!!


13 Responses to “Ann-Sofie Back presents BACK aw 10/11”

 1. Avatar Anna-Maria sanoo:

  Hyvältä näyttää isot hakaneulat ja muutenkin koko mallisto! Eikös nuo reiänreunat ole nimeltään purjerenkaat? ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anna-Maria, no arvasinhan, että niillä on joku oikea nimikin!! :D

 2. Avatar Kurre sanoo:

  Metalliset reiänreunat = sirkat.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kurre, okidoki – siis purjerenkaat tai sirkat? :)

 3. Avatar JoJo sanoo:

  Tosiaankin kiva idea toi hakaneula-tsydeemi! Muutenkin ihania yksityiskohtia…

  • Minttu Minttu sanoo:

   JoJo, ihan pakko yrittää toteuttaa tuollainen hakaneulajuttu johonkin vaatteeseen!

 4. Avatar Suhkur sanoo:

  Mahtava idea nuo eyeletit! Mietinki jo että mitä teen yhelle ”neuletakille” jossa ei oo kiinnityssysteemiä, no nyt tiedän:D Ja noita kun tyrkkii sinne sun tänne ni sen takin saa sit eri tavoilla kiinni, näitä lisää!:D

 5. Minttu Minttu sanoo:

  Suhkur, inspiroiduin itsekin tuosta hakaneulahommelista hurjasti! Ei muuta kuin eksperimentoimaan sirkkarenkailla! :)

 6. Avatar Veera sanoo:

  Apuaaa! Nyt löytyi kauluspaita jonka minäkin haluaisin! Tuo epäsymmetrinen malli vaikuttaisi juuri sellaiselta joka passaisi tällaiselle tissi-ihmisellekin. Ja tuossa ei olisi vaaraa siitä inhottavasta nappilistan ”irvistyksestä” jonka vuoksi mitkään kaulspaidat ei passaa mulle ikinä.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Veera, kietaisupaita toimisi varmasti tosi mainiosti! Pystyisköhän tuosta väsäämään DIY-versiota jostain isosta miesten paidasta…

   • Avatar Veera sanoo:

    mä tuumailin ihan samaa. pitänee alkaa zoomailemaan miesten kauluspaitoja sillä silmällä..

 7. Avatar Eiro Mikovitz sanoo:

  Ann-Sofie Backissa on sitä jotakin. Minimalistisia vaatteita, joissa on jotain pientä ja sytyttävää ja älykästä. Syksyllä Ann-Sofie talvimallistoa AW11/12 saa ostaa myös acolyth.com -nimisestä verkkokaupasta. Se on uusi mielenkiintoinen juttu. Kaupan on perustanut Ann-Sofien kanssa samasta koulusta (Central Saint Martinsista) noin 10 vuotta myöhemmin valmistunut suomalainen suunnittelija Joonas Saari. Acolythissä voit tutustua myös Hussein Chalayanin Puma-mallistoon, Yvonne Koné:n koruihin ja nahkatuotteisiin sekä kotimaisiin tulevaisuudenlupauksiin kuten Minni f. Ronyaan ja RH:een. Acolyth avaa ns. Soft Launch -version 1.8. Silloin kaupan asiakkaaksi voi rekisteröityä ennakkoon. Ja nyt en muista, mutta mielestäni siitä sai 10 %:n edun avajaisviikolla tehtyihin ostoksiin.