Dove VisibleCare

tiistai 23. helmikuun 2010

Jo pidempään olen seuraillut useamman bloggarin Buzzador-juttuja. Täytyy myöntää, että olen ollut pikkuisen skeptinen… Buzzadorin ajatus on, että kuka tahansa voi ilmoittautua sivustolle ja saada ilmaisia tuotteita itselleen testattavaksi ja jaettavaksi kavereille. Jokin aika sitten päätin, että eipähän tuo mitään otakaan, jos ei annakaan ja ilmoittauduin itsekin mukaan. Edelleen hyvin skeptisenä sen suhteen, että mahtaakohan sieltä ikinä tulla mitään. No, eilen hain ensimmäisen pakettini lähipostista – vähänkö kivaa!

Dove VisibleCare

Paketista löytyi yksi täysikokoinen ja liuta suloisia pieniä Dove VisibleCare suihkusaippuoita! Vielä en ole ehtinyt testata, mutta esite ainakin lupaa selvästi kauniimman ihon jo kolmen viikon käytön jälkeen. Pullon kyljessä tosin lupaillaan näkyviä tuloksia jo seitsemässä päivässä… Tästä on hyvä lähteä testailemaan!

Buzzador-homma vaikuttaa aikas suositulta sillä minipienen lähipostin hyllyllä oli ainakin parikymmentä identtistä Buzzador-pakettia. :) Mikäli olet kiinnostunut testailuhommista (blogia ei tarvitse olla…) klikkaa tästä linkistä.


10 Responses to “Dove VisibleCare”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  tiiän ettei liity aiheeseen mutta oon aika uus lukija ja en millään saa selvää että kuka on peetu?

 2. Avatar katti sanoo:

  Moips. Miten Buzzador-juttu sitten tarkalleen ottaen toimii, kun tuolla kotisivulla vähän vaikeaselkoiset ohjeet. Saat siis paketin, sitten jakelet niitä ystävillesi ja mitä sitten? Kirjoitat jonkin raportin? Entä tarvitseeko sinun julkaista kuvia tilanteesta, joissa jakelet kuvia? Itse haluaisin ryhtyä kanssa buzzadoriks, mutta epäilyttää nuo kuvailu-hommat! Varsinkin kun kaveripiirini ei ole mikään laajin, niin olisiko outoa jos pari samaa naamaa esiintyy joka kuvissa? Tai mahtavatkohan ystäväni edes suostua sellaiseen! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Katti, joo sinne siis ilmoitetaan nimi ja osoite ja mistä on kiinnostunut. Sitten sieltä tulee ilmoitus onko jotain kampanjoita, joihin voisi osallistua. Jos päättää osallistua johonkin kampanjaan sieltä tulee paketti, infoa etc. jonkun ajan kuluttua. Kampanjan lopuksi pitää tehdä raportti, kertoa mitä itse tykkäsi tuotteesta etc. Paketin mukana tulee ohjeet, mitä loppuraportissa pitää kertoa (pakkauksesta, tuotteesta, käytöstä jne). Ainakin joissain kampanjoissa (kuten esmes tuossa Dovessa) tulee kavereille jaettavia näytteitä. Niistä pitää kertoa, että ne on jaettu (eikä käytetty itse… :D). Mutta mun käsittääkseni kaikissa kampanjoissa ei ole tuota jakelu-osuutta. Jotain kissanhiekkaa esim. on ollut aikaisemmissa kampanjoissa ja sitä voisi olla pikkuisen vaikea jaella eteenpäin, kun ei kaikilla kissanomistajilla ole kissanomistajakavereita.

   Doven kampanjassa rohkaistaan lähettämään valokuvia niistä tilanteissa, missä on suihkusaippuaa ”buzzannut”, mutta ei se mun käsittääkseni ole pakollista. Eikä niitä kuvia tietääkseni julkaista missään.

   • Avatar Katti sanoo:

    Ok, kiitos! :) Kai sitä voisi rohkaista itsensä ja yrittää!

 3. Avatar Ronjajovi sanoo:

  Hey!

  Osaatko sanoa millonka liityit buzzadoriin?
  Itse liityin jo melkein 3vuotta sitten enkä ole päässyt vielä yhteenkään kampanjaan mukaan. :/

 4. Avatar Neiti E sanoo:

  Kampajaan pääsemiseksi ei tarvitse olla bloggaaja, mutta se muuten auttaa ja merkittävästi. Itse en ole päässyt mukaan yhteenkään kampanjaan, mutta siskoni ja kaverini (bloggaajia) ovat päässeet jo vaikka kuinka moneen. Kysymyksissähän haetaan vastausta sille, kuinka aiot buzzata. Yksi vaihtoehdoista on ilmoitella siitä blogin kautta, ja uskon tämän olevan syy, miksi siskoni ja kaverini pääsevät mukaan. Saahan tuote blogin kautta paljon laajemman yleisön kuin minun vaihtoehtoni, eli kertoa siitä kavereilleni.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Neiti E, no toi tietty selittää sen, miksi itse pääsin heti tuohon Dove-kampanjaan mukaan. Tosin ihmettelen, jos kaikilla niillä, joiden paketit näin todella siis minipienessä lähipostissamme, olisi blogi…

   • Avatar ida sanoo:

    Kyllä mäkin oon päässyt osallistumaan kampanjoihin, vaikken koskaan ole valinnut sitä ”ilmoitan blogissa”-kohtaa :-D Luulin että se on joku Buzzadorin oma blogi, enkä siksi ruksannut kohtaa (Siis kuten pointshopilla on).