En osaa päättää!!

torstai 25. helmikuun 2010

Mielettömästi kiitoksia kaikille ihanista kommenteista potrettikuvan valintapäätöstä koskevaan postaukseeni! Kakkoskuva sai ehdottomasti eniten ”ääniä” ja jo melkein päätin valita sen. Ladattuani vienosti virnuilevan kakkosen esmes tänne Indiedaysin esittelyyn huomasin, että se ei toimi ol-len-kaan pienennettynä.

Siitä suivaantuneena rakentelin virallista potrettia parista ihan muusta kuvasta. Taisin jo ehtiä kyllästyä postauksen kolmeen vaihtoehtoon…. Mahtaakohan enää ketään kiinnostaa Mintun potrettipohdinnat? No eniveis – tällaiset kuvat on nyt tällä hetkellä harkinnassa:

4 Minttu

Nauravaisempi versio edellisen postauksen seesteisestä kolmosesta. Vähän galtsu-viboja, kun kuva on otettu yläviistosta, mutta toisaalta juuri siksi se ei näytä niin luokka- tai passikuvalta.

2 Minttu

Raitapaitakuvasta hammashymyversio. Olin jo tekevinäni päätöksen ja latasin tästä kuvasta itselleni profiilikuvan facebookiin. Mutta voi äh… Jotenkin olen sen yhden kommentoijan kanssa samaa mieltä, että ihana meikkaaja teki ehkä sittenkin pikkuisen liian mustan silmämeikin. Kieltämättä pyysin, että tee joku kiva fäshion-meikki, mutta kun katson tätä kuvaani fb:ssä, en oikein tunnista itseäni.

Sitä vaan ihmettelen, että miten tää nyt yhtäkkiä on niin vaikeaa? Yleensä näpsäisen muutaman kuvan ja julkaisen niistä vähiten hirveät. Nyt sitten jostain syystä on ihan hillittömän vaikea päättää, minkä kuvan ottaisin käyttöön…

Nämäkin kuvat siis Katrina Mäkisen käsialaa!

Lupaan, että jauhan seuraavaksi jostain muusta kuin omasta lärvistäni!! Esim. Peetu teki eilen aivan tajuttoman hyvää suklaakastiketta ja ajattelin rustailla teko-ohjeet tänne teidänkin riemuksenne. :)


28 Responses to “En osaa päättää!!”

 1. Avatar Karoliina sanoo:

  Toi raitapaita on enemmän mun mielestä sua, mutta toi eka kuva on nätti.

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  nää on kaikki tosi nättejä mutta ehdotan sitä edellistä raitapaita kuvaa, sitä missä hymyilit silleen ihanvähän. se oli todella nätti

 3. Avatar å sanoo:

  Mä tykkäsin myös erityisesti siitä edellisestä raitapaitakuvasta. Hymysi oli siinä aidomman näköinen, vaikka hymyilitkin vain vähän. Jotenkin näissä muissa kuvissa näkyy, ettet hymyile silmillä ja hymy ei näytä niin aidolta. Tosi kauniita kuvia kaikki silti, ei susta huonoa kuvaa saa :)

 4. Avatar Emma sanoo:

  Meinasin viimeksi kommentoida ja kannattaa ehdottomasti kolmoskuvaa, mutta luovutin jo alkumetreillä kun näin, miten paljon kakkosvaihtoehto oli saanut suosiota… Kokeillaan nyt uudestaan :) Mä kannatan edelleen eniten siis sitä kolmoskuvaa, jossa nassu on tosi framilla – ja sehän on vaan tosi hyvä juttu! Näistä kahdesta kannatan ykköskuvaa, oot jotenkin pehmeämmän näkönen siinä. Raitapaitakaan ei ehkä toimi pikkukuvassa kuten toi valkoinen pusero, joka on toisaalta myös vähän aikuisempi ja klassisempi – with a twist ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Emma, musta tuntuu, että testaan sitä edellisen postauksen kolmoskuvaa kanssa… Kuvat näyttävät ihan erilaisilta, kun ne pienentää profiilikuviksi etc. :)

 5. Avatar seeds sanoo:

  Raitapaitakuva on mielestäni parempi, tuossa ekassa on jotenkin hämärän näköinen kuvakulma.

 6. Avatar Riite sanoo:

  Tuossa ensimmäisessä kuvassa häiritsee sama asia kuin viime postauksen kolmannessa: liian monta nappia auki. Yksi avonainen nappi näyttää kivalta. Kaksi, ei niinkään. Edelleen pidän sen viime postauksen ekasta kuvasta eniten, mutta näistä kahdesta ehdottomasti tuosta jälkimmäisestä.

 7. Avatar anne sanoo:

  hei
  Paljon parempi tuo toinen kuva, jossa on raita paita. Ensi silmäyksellä tulee mieleen freesi ja muodoikas. Ensimmäisessä kuvassa on vähän pornahtava vivahde, kun kuva on otettu yläkulmasta ja tukka on sekaisen oloinen.
  KAKKOS KUVA. =) todella hyvä.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anne, miten tää kuvan valitseminen meni yhtäkkiä niin vaikeaksi?? :DD

 8. Avatar Lintu sanoo:

  Ehdottomasti tästä tuo toinen eli raitapaitavaihtoehto tai sitten se viime kerran kakkonen, joka myöskin oli raitapaita vaihtis! Niin nättejä, eli otat nyt jomman kumman niistä!!;)

 9. Avatar Murkinamasu sanoo:

  Näistä on mielestäni parempi kakkoskuva. Toki molemmat ovat erittäin hyvin onnistuneita, joten kummallakaan et mene metsään. :)
  Voisitko muuten vastata, mistä olet hankkinut noin ihanan raitapaidan? Täydellinen venepääntie!

 10. Avatar - sanoo:

  EIKS SULLA KUVAA, JOSSA ON NÄTTI HYMY JA RAITA PAITA!? EI SE OO NIIN VAKAVAA JA JOS KYLLÄSTYT JOHONKIN KUVAAN NIIN SE VOI AINA VAIHTAA. EI TÄÄ OO MIKÄÄN ET ”LOPPUELÄMÄNI EDUSTUSKUVA ON TÄÄ”. IHMISETHÄN MUUTTUU KOKO AJAN! EIKÄ NOISSA NYT NIIN SUURIA EROJA OLE. LOPETA PÄHKÄILY JA VALITSE JOKU. RYHDISTÄYDY NAINEN!

  • Avatar Neiti E sanoo:

   Ryhdistäydy itse ja käyttäydy ihmisiksi. Voi herranjestas näitä ihmisiä :D

   • Avatar - sanoo:

    oli lähinnä humoristinen kommentti ja yritin olla avuks et ei toi oo maailmanloppu! mut ei voi mitään jos suurinosa on tollasii tiukkapipoja!!

    • Minttu Minttu sanoo:

     – & Neiti E, juu – eihän tän nyt niin vakavaa pitäis olla! Ha ha! Mutta kun kerrankin on oikeen kuvaajan ottamia kuvia niin heti tuli valinnan vaikeus… :D

 11. Raitapaita! Ylkkäihana kuva, jotenkin raikkaampi ja rennompi kuin ykkönen. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Frida the Fairy, raitapaitakuvat saavat selvästi enemmän kannatusta… :D

 12. Avatar nora sanoo:

  kakkonen

 13. Avatar Jonayla sanoo:

  Noista kahdesta ehdottomasti ylempi!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Jonayla, huh huh, pitäis varmaan pikkuhiljaa tehdä joku päätös! :D

 14. Avatar Char sanoo:

  Oi, olet niin kaunis :) Ääneni annan EHDOTTOMASTI tokalle kuvalle! Raitapaita on niin raikas, ja hiuksesti malli todella upea!

 15. Avatar J_nni sanoo:

  Aiemman potretti-postauksen kakkoskuva! Luota nyt meihin, kun jo siellä kakkosta hehkutettiin enemmän:) ja noh, näistä mun mielestä kumpikaan ei ole kovin hyvä tollaseen tarkoitukseen, mihin niitä haluat käyttää, koska hymy vaikuttaa kovin teennäiseltä ja toi että hampaat näkyy, ei jotenkin..sovi (enkä siis millään pahalla tarkoita, ja oma mielipiteenihän tämä vain on). Mutta jos nyt jompikumpi näistä pitää valita, niin sitten ehkä ykkönen..