Perjantaistailausta

lauantai 27. maaliskuu 2010

Olin eilen studiovieraana ruotsinsuomalaisen radion MäntysoopaShoW -ohjelmassa. Aiheena oli perjantain kunniaksi kuinkas muuten kuin perjantai. Yleisen perjantai-fiilistelyn lisäksi sain tehtäväkseni ”stailata” yhden ohjelman tekijöistä niin sanotusti menokuntoon… Lisähaastetta antoivat tarkemmat speksit: aikaa hankintojen tekemiseen oli 15 minuuttia ja rahaa käytössä kokonaiset 100 kruunua – noin 10 euroa.

Jarmo oli aamulla lähtenyt töihin farkuissa ja raitapaidassa. Unohtanut, että töistä oli tarkoitus lähteä suoraan ulos. Lounastuntia oli jäljellä vartti ja lompakossa poltteli tosiaan kokonaiset sata kruunua. Lähtötilanne:

jarmo före

Ja tulos vartin shoppailun jälkeen:

jarmo efter

No, mitäs sanotte?? Aika vetävä ilmestys vai kuinka? :DD

Mikäli perjantaihöpinät ja stailauspohdinnat kiinnostavat, koko ohjelman voi kuunnella täällä: Mäntysoopa ShoW (stailaushaastattelu alkaa vasta toisen tunnin kohdalta).

Radiossahan on ihan erityisen tärkeää olla edustava… Uutukainen hame ja valkoinen kauluspaita toimivat yhdessä juuri niin kivasti kuin toivoinkin. Sen sijaan Beyond Retrosta hankitut mokkabootsit ovat todella kärsineet keväisestä rospuuttokelistä. Edes mokkaharja ei enää tuo uutta eloa kenkien loskavesissä uineeseen kärkiosaan. Olen enemmän kuin onnellinen, jos jollakulla olisi hyviä vinkkejä, miten nuo kaunokaiset voisi vielä pelasta!

2603d 2603c 2603b 2603a

 • paita, Hope
 • hame, Mintun ompelimosta
 • bootsit, 2nd hand
 • vyö, ikivanha…

Päivän soundtrack:


8 Responses to “Perjantaistailausta”

 1. Avatar seeds sanoo:

  Ainakin Eccon liikeissä myyvät jonkilaisia värjääviä mokan hoitoaineita, kannattaisi varmaan ainakin kokeilla.

  Hieman pistää silmään tuon musta ja ruskean yhdistelmä. Olen aina jotenkin pitänyt niitä tyylillisesti sellaisina väreinä, joita ei tule yhdistää toisiinsa. Onko muoti nyt jotenkin muuttunut (kun näen mielestäni nykyään yllättävän paljon ko. yhdeistelmää kaduilla) vai olenko itse vaan pihalla?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Seeds, kiitti vinkistä – täytyypä käydä tsekkaamassa! En oikein ole ikinä perustanut värienyhdistelysäännöistä… Käytän yhdessä kultaa ja hopeaa, mustaa ja ruskeaa, sinistä ja ruskeaa – ihan riippuen siitä, miten se miellyttää omaa silmääni. :D

 2. Avatar celisa sanoo:

  Näytätpä upealta! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Celisa, voi kiitos!! (kampaajalle pitäisi kyllä päästä… :D)

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Biancossa myydään ainakin sellasta mokkasuihketta, mikä on siis väriltään mustaa.. Pitäisi ostaa itsekin ja laittaa mokkasaappaat kuntoon katujen kuivumista odotellessa :) Mun mielestä tuo ruskean ja mustan yhdistelmä näyttää hyvältä -asu olis vaan liian tylsä jos tuossa olis ruskeat saappaat. Täytyy myös löytää itselle tuollainen valkoinen, täydellinen, väljä kauluspaita! :)

 4. Avatar MJ sanoo:

  Mitä vielä, mihinkään kampaajalle tarvitse mennä, kun hiukset näyttävät noin upeilta! Toivepostaus: Näin saat yhtä kauniit hiukset kuin Mintulla.

 5. Avatar Tiia sanoo:

  Ostin suutarilta mokan värjäyslakkaa, joka toimi tosi hyvin: sain sähkönsinisistä mokkanilkkureista mustat! :) Voi olla, että saat tällaisella lakalla suihketta kestävämmän lopputuloksen.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Wau! Tuo kuullostaa kyllä tosi hyvältä! Pitäisi käydä jossain kunnon suutarilla tsekkaamassa…