Kevättaivaan sinistä

torstai 08. huhtikuu 2010

Olen varsinainen tuurijuoppo kynsien lakkaamisen kanssa. Välillä tuntuu, että olo on suorastaan alaston ilman sähäkän värisiä kynsiä. Lakkaa pitää olla, vaikka muuten mentäisiin äärimmäisen luovalla ja kovan vaivan takana olevalla t-paita-farkut-ponnarinuttura -perussetillä. Sitten yhtäkkiä huomaan, että kynnet ovat olleet luonnontilassa kuukausikaupalla.

Viimeisin kuiva kausi on jatkunut jo niin pitkään, etten edes muista, milloin olisin viimeksi sutinut väriä näppeihini. Varmaan käsittämättömän sinisenä jo monta päivää loistanut kevättaivas inspiroi kaivamaan lakkapullon esiin – ja etenkin ainoalta oikealta tuntuvaan värivalintaan.

Essie Mesmerize

Essie Mesmerize on ihan täydellinen puhdas sininen! Glitterittömyys tuo jotenkin ihanan lapsellisen olon. Vähän niinkuin ne mahtavasti suttaavat Sakura-väriliidut joskus pienenä. Muistatteko? (taitaa nuo sakurat olla jo kansanperinnettä, kunnei googlekaan löydä yhtään järkevää linkkiä tähän…)

Lisää herkullisia kynsilakkasävyjä löytyy täältä!


4 Responses to “Kevättaivaan sinistä”

 1. Avatar ninnii sanoo:

  aivan älyttömän kivan väristä lakkaa! :) sininen on vaan niin hieno väri

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ninnii, kiitti!! En malta olla ihailematta kynsiäni… ha ha!

 2. Avatar Janika sanoo:

  Kivan pirteää lakkaa:)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Janika, kiitti – kieltämättä piristää myös mieltä! :)