Bea Szenfeld @ Designgalleriet

perjantai 09. huhtikuun 2010

Fantastinen Bea Szenfeld jatkaa omalla omaperäisellä linjallaan. Tuorein mallisto on lievästi sanottuna epäkaupallinen – vai mitä sanotte kartongista valmistetusta uimapuvusta? Sur la Plage -mallisto on valmistettu kokonaisuudessaan (lahjoituksena saadusta) kartongista. Siitä huolimatta jokainen vaate on käyttökelpoinen… tai ainakin siis mahdollista pukea päälle.

Malliston inspiraation lähteenä on virallisen esitteen mukaan ollut meren pinnanalainen elämä, orgaaniset muodot ja mytologia. Vaikka Mintun silmissä monen kokonaisuuden silhuetti on kyllä juuri nyt niin ajankohtaisesti vintage-viiskytlukuinen..

Bea Szenfeld 8 Bea Szenfeld 7

Bea Szenfeldiä ei turhaan kutsuta yhdeksi ruotsalaisen ”haute couturen” mestareista (Helena Hörstedt on toinen, mutta virallisesti nimitystä ei saa käyttää kuin luvan kanssa…) – miten siis joku ihan oikeasti jaksaa väsätä tuon kaiken?! Paperista!

Bea Szenfeld 6 Bea Szenfeld 5 Bea Szenfeld 4 Bea Szenfeld 3 Bea Szenfeld 2 Bea Szenfeld 1

Bea Szenfeldin uskomattomat luomukset eivät tietenkään ole mitenkään edukseen vanhalla pokkarikameralla otetuissa kuvissa. Suosittelen erittäin erittäin lämpimästi pistäytymään Designgalleriet-galleriassa osoitteessa Odengatan 21. Kartonkiluomukset ovat ihailtavissa Designgallerietissä koko huhtikuun.

(melkein laitoin tähän tagin ”Muodin Legendat” – mutta se olis ehkä ollut vähän overkill… :D)


Comments are closed.