Monki & Weekday Helsinkiin!

lauantai 10. huhtikuu 2010

Varmaan kaikki jo tietävätkin, että mahtavat ruotslaismerkit Monki ja Weekday avaavat putiikit Helsingissä ihan muutaman viikon päästä. Sen kunniaksi Go 4 it vol. 2 -blogiputiikin vihoviimeiset Monki ja MTWTFSS -vetimet myydään loppuun suorastaan huikealla alennuksella!

Rakel Top 1

Tsekaa loppuvarasto täältä: Go 4 it vol. 2 Outlet

Först till kvarn… :)


3 Responses to “Monki & Weekday Helsinkiin!”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Putiikki vaikuttaa muutenkin varsin tyhjältä, joten tarkoittaako tämä, että lopetat nettiputiikin pitämisen?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anonymous, ei tarkoita! Olen uudistamassa putiikkia aika perusteellisesti ja mukaan on tulossa uusia jännittäviä merkkejä ja kaikkea muuta kivaa… Ensin siivoilen vähän vanhoja varastoja alta pois. :)

 2. Avatar lalala sanoo:

  hei mihin päin helsinkiä ne on tulossa :D