Minä myös – täydelliset bikinit!!

maanantai 12. huhtikuu 2010

Vähänkö kivaa leikkiä melkein oikeeta muotisuunnittelijaa! Ja ihan hillittömän vaikeaa…

Jo jonkun aikaa Nelly.comissa on voinut suunnitella omat unelmiensa bikinit. Tosi hauska leikkiä väreillä, malleilla ja kuoseilla. Yllättävän erilaisen vaikutelman antaa riekkuvan väriset kukkabiksut kuin hillitynhaaleat, vaikka malli olisi muuten sama.

My designed bikini at Nelly.com

Äänestä mun bikineitä – PLZ!!

Kaikkien hurjien kokeilujen jälkeen päädyin rakentamaan annetuista palikoista bikinit, jotka ihan oikeasti haluaisin… Siitä syystä  valitsin väriksi suhteellisen hillityn hiukan taitetetun viileän liilan – se kun on edukseen myös vaaleaa ihoa vasten, mutta tietty upeimmillaan, kun on saanut vähän väriä pintaan. (mikä väri ei olisi?) Valkoiset pilkut tuovat kivasti vähän raikkautta ja leikkisyyttä – eihän tää nyt niin vakavaa hommaa ole! Tykkään aika pikkuisista bikineistä, siksi en valinnut peittävämpää mallia, vaikka tuohon kuvioon olisi kyllä sopinut hyvin vähän pin up -mainen halterneck myös.

Ja hei, Nelly.comin kisassa saa äänestää niin monia bikineitä kuin haluaa – eli, jos haluatte äänestää mua – ei se ole muilta pois! :)


2 Responses to “Minä myös – täydelliset bikinit!!”

  1. Avatar Menni sanoo:

    Mä voisin niin kuvitella ton liilan sävyn sopivan sulle :) Ja mun mielipide muuten, että toi on ehkä ainuita sävyjä joka näyttää pikkasen paremmalta kalpeemmalla iholla kuin ruskettuneemmalla! Tulee hento ja raikas fiilis vaaleaa vasten, mutta ruskeaa vasten sävy muuttuu vähän tunkkaiseksi..?

    • Minttu Minttu sanoo:

      Menni, oon itseasiassa sun kanssa samaa mieltä! Valitisin tuon haalean liilan ihan itsekkäästi itseäni ajatellen – ja se ei tosiaankaan ole välttämättä pukevin väri tuolle tummalle bikinimallille… :)