Ballerinapäivä

keskiviikko 28. huhtikuu 2010

Tänään on aika korkata vihdoin ballerinakausi! Ohjelmassa on Whyredin uuden putiikin avajaiset. Yritin kaivaa kaapista jotain kivaa Whyrediä päälleni, mutta kaikki tuntui liian talviselta ja tunkkaiselta. Päädyin sitten – en oikeastaan tiedä itsekään miksi – vanhaan Acnen college-kankaiseen t-paitaan, joka itseasiassa on jo varsinaisesti muuttanut Karkin garderobiin. Meistä ei oikein ikinä tullut kaverit aikoinaan, mutta tänään oli kuitenkin vähän tikru-olo.

2804c

2804b

Ihan vielä en tohtinut kiskaista ballerinoja totaalisen paljaisiin sääriin, vaikka skippasinkin sukat. Hyvin ja perusteellisesti palvelleet Cheap Mondayn harmaat farkut säväyttää kivasti tätä muutenkin niin värikästä asua. Ha ha!

2804a

  • paita, Acne
  • farkut, Cheap Monday
  • ballerinat, Rizzo

Dagens soundtrack:


3 Responses to “Ballerinapäivä”

  1. Avatar Riite sanoo:

    Asiallinen soundtrack päivälle. Oletko ehtinyt kuulla uusinta suomalaista syntsapop-bändiä Villa Nah?

  2. Minttu Minttu sanoo:

    Riite, no en kyllä ole tuosta kuullut! Vähän on tullut pudottua kärryiltä suomimusasta…