Whyred Flagshipstore

torstai 29. huhtikuu 2010

Whyredin uusi lippulaivaputiikki avattiin eilen täällä Tukholmassa. Upeat tilat on kunnostettu vimpan päälle rakennuksen historiaa kunnioittaen. Mm. kauniisti punertava kalkkikivinen lattia on kaivettu esiin ja sliipattu hienoksi. Huikea kattokorkeus antaa ihanan ilmavan fiiliksen koko putiikkiin. Voisin kuvitella, että tuolla happi kulkee pahemmassakin lauantai-ryysiksessä.

Whyred 5

Myymälä sijaitsee ihan keskustassa osoitteessa Mäster Samuelsgatan 3. Vastapäätä on Fifth Avenue Shoe Repairin liike, joten ruotsalaismuodista innostuneiden kannattaa tosiaan suunnata tuolle Biblioteksgatanin ja Birger Jarlsgatanin väliin jäävälle kadunpätkälle!

Whyred 4

Kevätmallistosta löytyy vaikka mitä ihanaa! Esimerkiksi hauskan hapsuhameen ottaisin itselleni milloin tahansa. Noin 180 euron hintalappu on vaan hiukan laimentanut investointihaluja…

Whyred 3

Tarjoilijaneidot tyylikkäinä Whyredin mekoissa.

Whyred 2

Kauniista myymälätilaa on tarkoitus käyttää muutenkin kuin vain kaupantekoon. Kuuleman mukaan siellä tullaan pitämään ainakin taidenäyttelyitä. Putiikin yhteen nurkkaan on rakennettu kiinteä stage ja elävää musiikkia on luvassa säännöllisesti. Ihan loogista sinänsä, sillä Whyred määrittelee brändinsä peruspilareiksi räätäliperinteen, nykytaiteen ja musiikin.

Whyred 1

Tosi siistejä skoottereita parkkeerattuna flagshipstoren eteen…


Comments are closed.