Shopping shopping…

sunnuntai 23. toukokuun 2010

Sain yhden aikas ison jutun hoidettua kunnialla kotiin, joten ihan pakkohan sitä oli vähän juhlia. Päätin heittäytyä oikein hurjaksi ja pistäydyin sekä NK:lla että Filippa K:n Second Handissä. Täytyy kyllä tunnustaa, että tarkoitus oli hemmotella itseä vain ja ainoastaan visuaalisilla ja ei ostotapahtumaan johtavilla inspiraatiohetkillä, mutta tietäähän sen, miten siinä käy. Kun sitä törmää siihen juttuun, mitä ilman ei pysty elämään (vaikka hetki sitten se oli ihan helppoa, kun ei tiennyt kyseisen tuotteen olevan olemassakaan…), ei siinä paljoa järkipuheet auta.

Filippa K & MAC

Olen jo pitempään etsinyt ”keskikokoista” hyvää nahkalaukkua, tukevalla pitkällä hihnalla. Oikeastaan oli ajatuksissa hankkia kivasti kulunut keskiruskea satulalaukku, mutta kun törmäsin Filippa K:n 2:nd hand putiikissa tuohon lähes käyttämättömään mustaan pikkumessengeriin, en voinut muuta kuin kiikuttaa sen kassalle.

MAC

Totaalisen täydellinen heräteostos hyökkäsi kimppuun NK:n M.A.C:in osastolla. Kynämallinen nude-sävyinen kynä, joka käy mm. peitepuikoksi (elämäni ihka ensimmäinen ”peitepuikko”! Jee! ;D) ja mikä parasta – sitä voi käyttää koostumuksensa ansiosta myös ihan kajalin/eye-liner-kynän tapaan. Olen aina vierastanut puhtaanvalkoisella tehtyjä ”silmää kirkastavia” kajaleita – hei haloo, kaikki näkee, että silmissä on kajalia! Vaalea nude rajauskynä tekee juuri sen, mitä haluaakin – peittää, korostaa ja kirkastaa. Ihan huomaamatta.


4 Responses to “Shopping shopping…”

 1. Avatar Noora sanoo:

  Moi,

  Olen tulossa viikonloppuna Tukholmaan ja olen yrittänyt etsiä netistä jotain kivaa kirpputoria. Jotain sellaista, jossa olisi vaatteiden lisäksi tavaraa. Osaatko neuvoa jonkun kivan paikan keskustan läheisyydestä?

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Noora, sori, että en ole vastannut aikaisemmin – olin vähän reissussa ja pois tietokoneen ääreltä! Yksi iso ja aikas kiva kirppari löytyy Vårbergistä. Eli Vårberg-nimisellä asemalla vain t-banasta pois ja sieltä löytyy sitten jo viitoitus (sijaitsee samassa rakennuksessa aseman kanssa)!

 2. Avatar MJ sanoo:

  Mistä löytyy Filipan second hand?

  • Minttu Minttu sanoo:

   MJ, Söderiltä Hornsgatanilta läheltä Zinkensdamnin t-bana-asemaa!