H&M goes autumn

perjantai 28. toukokuun 2010

Muutamia suosikkeja ja inhokkeja/ihmetyksen aiheita H&M:n syksyn mallistosta!

H&M 8

En oikein edes tiedä tarkalleen, mikä tässä mekossa viehättää… Väritys on vähemmän oranssi ja enemmän nude, mitä kuva antaa ymmärtää. Ehkä juuri häpeilemätön alusvaatemaisuus sekä materiaalivalinnoissa että leikkauksessa tekee kokonaisuudesta aikas makoisan.

H&M 7

Hakaneulat olisi Mintun mielestä voinut jättää pois, mutta muuten isoin kivin koristeltu simppeli tunika saa täydet pointsit. Ihan elävästi tulee mieleen parin sesongin takainen Miu Miu…

H&M 6

Todella kiva pikkumusta ei pääse oikeuksiinsa kuvassa – valitettavasti. Kysymyksessä ei ole perinteinen paljettimekko vaan noin 50 sentin kolikon kokoiset pyörylät ovat kivasti himmeänhohtoista nahkaa. Jäljitelmää tosin muistaakseni, mutta kuitenkin.

H&M 5

Karvakauluksisia lentäjäntakkeja vilahtelee jo niin monella valmistajalla, että vakava yliannostuksen vaara vaanii ennenkuin sesonki on edes alkanut. No eniveis H&M:n ei ihan täysin aitoa lammasta oleva versio on kieltämättä erittäin hyvän mallinen ja takin ruskea sävy sekä messinkiset painonapit ovat just eikä melkein.

H&M 4

Sinapinsävyinen epämääräinen keltainen – tuo jokasyksyinen paluumuuttaja – kuuluu harvoihin inhokkiväreihini. Mekon malli on silti ihan jees ja H&M:n tuntien kyseistä kolttua tulee varmasti kauppoihin muunkin värisenä.

H&M 3

Kravattikuosikangas on tavallaan aika hauska, mutta voi mieletön tuota röyhelöviritystä rinnuksilla! :)

H&M 2

Jonkinmoista ihmetystä aiheuttaa kirjoneuleiset villahousut. I mean villahousut. Ja kapea ruskea nahkavyö vielä vyötäröllä…

H&M 1

Nämä kiilapohjaiset kaunokaiset ovat tietääkseni jo kaupoissa. Sandaalivalikoimistani uupuu reilut ruskeat kävelykelpoiset versiot. Taidanpa piipahtaa ostoksilla ennenkuin nuo pääsevät loppumaan!


6 Responses to “H&M goes autumn”

 1. Avatar Aurora sanoo:

  hahahha, varmaankin on arvattavissa, mutta mä olen ihan fiiliksissä noista villahousuista :D Kengät on kyllä ihanat, löytyisiköhän noita jo Suomestakin…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Aurora, no sä varmaan saisit nuo villakalsaritkin näyttämään ihan tajuttoman hyvältä!! :)

 2. Avatar Johanna sanoo:

  mä ihastuin noihin villahousuihin kuuluvaan ponchoon!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Johanna, kuvio ja väritys ovat kieltämättä kauniit… Itse en ole niin poncho-ihmisiä, mutta sulle varmaan sopisi. :)

 3. Pikkumusta nahkapyörylöillä on ihan super!