DinSko petraa edelleen

maanantai 31. toukokuun 2010

Kävin tsekkaamassa DinSkon syksyn mallistoa. Osa ”syys”kengistä tulee tosin kauppoihin jo kesällä, joten ihan liian kauaa ei tarvitse kärvistellä… Olin iloisesti yllättynyt kahdestakin syystä. Ensinnäkin aidon nahkan osuus on lisääntynyt selvästi, mutta ilman, että hinnat silti olisivat kivunneet taivaisiin. Toiseksi mukana on monia klassisia malleja, joiden odotettavissa oleva käyttöikä on varmasti pidempi kuin hassunhauskojen trendiviritysten.

DinSko 6 DinSko 5 DinSko 4 DinSko 3 DinSko 2 DinSko 1


8 Responses to “DinSko petraa edelleen”

 1. Avatar Krisse sanoo:

  Ihanat noi toiseks alimmat, vielä kun ois harmaat ni kuola valuis kahta kauheemmin:D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Krisse, mustina niitä muistaakseni oli, mutta ei varmaan harmaana… :)

 2. Avatar roosa sanoo:

  hui nuo kolmannet ovat aivan super ihanat, muistatko millon tulee myyntiin tai hintaluokkaa:O?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Roosa, mun muistaakseni nuo oli tulossa myyntiin jo kesällä ja olivat ihan ”DinSko”-hintaiset. Tosin just nuo eivät tainneet olla aitoa nahkaa. :)

 3. Avatar meanne sanoo:

  Minäkin kehun noita toiseksi alimpia, tosi hyvän näköiset arkikäyttöön, ei liian juhlavat mutta ei ihan tylsätkään! Jos vielä olis jonkun muun väriset, mustat tai harmaat. Ja etenkin jos korkokin vaihtaisi väriä muun kengän mukaan… Usein mustissakin (tms) kengissä on ruskea ”puu”korko (mitä materiaalia sitten oikeasti onkaan, puuta vai…?), eikä se oikein miellytä omaa silmääni….
  Kolmannetkin näyttää kivalta, mutta nauhat on jotenkin ”tönköt”, ehkä sitten oikeasti paremman näköiset… Ja itse kyllä onnistuisin pilaamaan koron ”verhoilun” (termit hallussa:P) heti johonkin kynnykseen tai reikämuovimattoon…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Meanne, kengät materiaalilla päällystetyt korot on kyllä ehkä tuhoaltteinta mitä vaatteissa voi olla! Mustina niitä mun mielestäni on tulossa, mutta korko tais kyllä olla samanlainen ruskea kaikissa.

 4. Avatar Milla sanoo:

  Uuh, rakastan noita neljänsiä, miksi niitä sitten pitäisikään sanoa… nilkkuri-open toe-wedget? Siinä on kyllä samaan kenkään saatu kaikki tän hetken trendit ;) Kesäkengäthän nuo kyllä ovat, ainakin Suomen olosuhteissa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Milla, ei noilla tosiaan paljoa syyssateissa pingota! Mun mielestäni nuo olivat tulossa kauppoihin jo nyt ihan lähiaikoina (vaikka niitä syysmallistoksi tituleerattiinkin…)!