Hälsningar från Malmö!

torstai 22. heinäkuun 2010

Terkkuja Ruotsin Barcelonasta – Malmöstä! Vietin muutaman intensiivisen päivän pääasiassa töitä tehden ihanan kesäkuumassa Etelä-Ruotsin kaupungissa.

Working with fancy hats on

Pikkuisen olen vihjaillutkin tästä viimeisimmästä projektistani. Tuoreimpia kuulumisia voi käydä lueskelemassa täällä: Robert&Blad.

blogg - 06-1

Muutama paikallinen nähtävyys tuli sentään tsekattua. Kuvassa huikea maamerkki Turning Torso, Zlatanin öky-hulppea talo piti tietty katsastaa, mutta upeinta oli kuitenkin meri ja valkoiset hiekkarannat. Mielettömän lämpimässä vedessä lilluminen on ihan ykkösparas vastapaino duunihommille!

blogg - 1

Jotain kummaa keski-eurooppalaisen oloisissa malmölaisissa kuitenkin taitaa olla. Siis mitä ihm… tässä on tapahtunut? Lost in the supermarket???


10 Responses to “Hälsningar från Malmö!”

 1. Avatar To Dress Like a Swede sanoo:

  Hejsan Minttu,

  voisitko linkata mulle sen sun postauksen, missä esittelin muistaakseni viikon matkan vaatteesi, se misssä yhdistelit eri vaatteita matkapuvustoksi. Siitä on jo aikaa, se on ollut mun kirjanmerkeissä, mutta nyt olen hävittänyt sen, ja se olisi ajankohtainen apu ;) Kiitoss paljon.

 2. Avatar Veera sanoo:

  oi jee! onnittelut uudesta työstä! Vaikuttaa mahtavalta!! :)

 3. Avatar noora sanoo:

  hei, tämä ei liity kyllä aiheeseen, mutta aloin yhtä’äkkiä miettiä oletko cosmon uusi päätoimittaja? ainakin olet lähes identtinen hänen kanssaan mikäli et ole…

 4. Avatar Juuuli sanoo:

  Ihmetyttää, että Indiedaysissa pidetään tämmöisiä bloggareita mukana, jotka eivät jaksa blogejaan phammin päivittää.. Toinen esimerkki laiskasta päivittäjästä on tuo Fashionweekin Johanna.. Siis, jos teillä on niin paljon muita bisneksia, niin antaisitte muille, ahkerammin bloggaaville mahdollisuuden päästä nauttimaan Indidayssiin PALKALLISESTA bloggailusta!

 5. Minttu Minttu sanoo:

  Juuuli, juu, pikkuisen on ollut kesäterää tässä, mutta paranee, paranee – I promise! :)