Thomas Sabo silver collection

maanantai 26. heinäkuun 2010

Näin keskellä kesää ei pressitapahtumia juuri järjestetä. Mukavan poikkeuksen tapahtuma-kuivuuteen toi Thomas Sabon hopeakorujen syysmalliston esittely vähän aikaa sitten. Painopiste on selvästi siirtymässä yksittäisinä helyinä myytävistä keräilyriipuksista kokonaisiin korusetteihin.

Silver Collection -malliston inspiraation lähteenä ovat kuulemma toimineet aidot vintage-korut ja kuulemma tavoittena on fiilis kuin korut olisi löytynyt isoäidin ullakolta. Varmaan massiivinen True Blood ja Vampire Diaries -sarjojen töllääminen on tehnyt tehtävänsä, sillä vähän jokatoisessa setissä olin näkevinäni dekadenttia vampyyri-estetiikkaa.. :D

Thomas Sabo sormukset

Tykkään suurista ja näyttävistä koruista. Varsinkin sormukset ja rannekorut ovat mulle ”se juttu”. Kaulakoruja ja riipuksia käytän aina joskus, mutta korviksien kanssa on vähän niin ja näin, vaikka usein päätänkin, että nyt kyllä opettelen uudelleen senkin jutun.

Thomas Sabon massiiviset (vampyyrihenkiset – eikö vaan!) sormukset ovat mielestäni toinen toistaan hienompia!

Thomas Sabo 7

Miniatyyrifanille Thomas Sabon korumallistoista löytyy vaikka mitä ihanuuksia. Pikkuiset, mustin kristallein koristellut kuulokkeet ovat ihan mielettömän söötit!

Thomas Sabo 6

Mallistossa on monia tosi kivoja kelloja. Maskuliinisten rannekellojen ystävä tykkää! :)

Thomas Sabo 5

Jotkut riipukset yllättävät ennakkoluulottomuudellaan. Pupuhahmolla on ankan räpylät, poronsarvet ja enkelin siivet… Siis whaat??

Thomas Sabo 4

Suloiset enkelinsiipikorvikset saattaisivat kyetä parantamaan korvakoruja kohtaan tuntemani ennakkoluulot. Voisi ainakin testata!

Thomas Sabo 3

Etenkin tämä malliston osa – jonka keskeisenä elementtinä on tummanpunaiset kristallit – toivat väistämättä vampyyriviboja. :)

Thomas Sabo 2

Pikkusen romanttisempiakin tuulahduksia on aistittavissa. Tosin pikkuiset kristallein peitetyt käsiraudat tuovat aika herkullista twistiä kaikkien sydämien ja muun herkistelyn sekaan.

Thomas Sabo 1

Yksi hauskimmista riipuksista on tosi space fäshion-neito, joka roikottaa kädessään pikkuriikkistä Chanel-look-a-likeä ja vieläkin pienempiä käsirautoja. Puhumattakaan huikeista koroista ja Balenciaga-henkisestä mekosta!


7 Responses to “Thomas Sabo silver collection”

 1. Avatar cloé sanoo:

  Paljonko noilla tulee olemaan hintaa? :) Rakastuin tuohon ensimmäiseen sormukseen…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Cloé, en kyllä valitettavasti laittanut hintoja muistiin – mahdettiinkohan niitä edes ilmoittaa.. Ihan ilmaisiahan nuo eivät ole muutenkaan ja sormukset ovat painavaa paksua hopeaa.

 2. Avatar h sanoo:

  ihania nuo sormukset :) mäkin mietin että missä luokassa hinnat liikkuu ja mistä noita saa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   H, Tukholmassa Thomas Sabolla on oma putiikki, mutta ymmärsin markkinointijohtajan kanssa juteltuani, että noita saisi Suomestakin. Tyyliin Stockalta varmaan… :)

 3. Avatar Tintus sanoo:

  Timanttisilta saa suomesta.

 4. Avatar Dee sanoo:

  Tuo kakkoskuvan massiivinen sormus on saatava. Ei vaan suostu tulemaan esiin, vaikka kuinka googlaa! Muut kyllä löytyy. Tässähän joutuu varaamaan laivamatkaa sinne kohta.. :)

 5. Avatar Julia sanoo:

  Oi mä rakastan Saboa! Haaveissa on nuo ihanat kuulokkeet ja volkswagen-bussi :)