Terkkuja Barcelonasta!

keskiviikko 28. heinäkuun 2010

Karkki ja Peetu kävivät viikon pituisella visiitillä Euroopan ehkä yhdessä mahtavimmista kaupungeista – Barcelonassa! Sain luvan julkistaa valittuja paloja reissusta täällä blogissa. Varoitus mielettömästä kuvakavalkadista – oli tosi älyttömän vaikea valita kivoimmat/hauskimmat/mieleenpainuvimmat/ihanimmat otokset melkein neljästäsadasta (!!!) kuvasta!

19 Peetu Barcelona

Ensimmäinen kuva on tietty tärkein – ja siinä esitellään Mintun tuliaiset! Espanjan jalkapallomaajoukkueen t-paita ja virallinen sangria-kannu. Ostokset suoritettu tyylipuhtaasti paikallisessa perusmarketissa Carrefourissa! Me likes!!

18 Peetu Barcelona

Ehkä kaikkein upeinta Barcelonassa on sen ziljoonat vastakohdat. Lomalla on mahdollisuus nauttia sekä suurkaupungin ihanasta hulinasta että lunkista rantsuelämästä. Ihan fiiliksen mukaan!

17 Karkki Barcelona

Sen verran ruotsalaisia kai sit ollaan, että Zlatanin ”virallista” paitaa piti käydä hiplaamassa. Sen paremmin Karkki kuin Peetukaan ei ollut edes teoriassa ostoaikeissa ja mieleenpainuvimmaksi muistoksi taisi jäädä se, että futiskauppaan oli niin hirveä tunku, että sinne piti jonottaa kuin sedulaan ainakin. Ha ha!

16 Peetu Barcelona

Take a (”classic”) pose?

15 Peetu Barcelona

Rantsu vs suurkaupunki ei ole Barcelonan ainoa kiehtova vastakohtaisuus. Kaupunki on täynnä romanttisia, erittäin vanhoja ja yllättävänkin hyvin säilyneitä osia. Sen vastakohtana on hurjasti modernia taidetta ja arkitehtuuria. Me likes – sanoinko jo?? :D

15 Karkki Barcelona 14 Barcelona 13 Barcelona

Huvipuistojen megalomaaniset yrjömyllyt eivät tosiaankaan ole makuuni… Sen sijaan diggailen kyllä täysillä klassisemmista huvipuistohärveleistä – niinkuin nyt esmes maailmanpyörästä. Tämän kuvan perusteella päätin, että Barcelonaan on päästävä uudestaan! Vaikka sitten vain ajamaan tuossa korkealla kukkulalla sijaitsevassa maailmanpyörässä.

12 Peetu Barcelona 11 Barcelona 10 Karkki Barcelona 9 Karkki ja Peetu Barcelona

Yllättävän vähän Karkki ja Peetu intoutuivat shoppailemaan reissullansa. Muutama ihana kukkatoppi (kuvassa yksi), leikkipuku sekä pino halpoja perustoppeja (Karkki) ja kivat mustat bikinit (Peetu) löytyi tyttöjen pakaaseista.

8 Karkki ja Peetu Barcelona 7 Barcelona 6 Barcelona 5 Peetu Barcelona 4 Karkki Barcelona 3 Karkki ja Peetu Barcelona 2 Barcelona 1 Karkki Barcelona

Oon niin fiiliksissä Karkin ja Peetun reissun jälkeen! Ihan pakko päästä Barcelonaan – ja mahdollisimman pian!! :)

Onko täällä muita Barcelona-faneja (vaikka tiedän kyllä ainakin pari tosi-fania, joilta sain loistavia vinkkejä ennen edellistä omaa reissuani)?


23 Responses to “Terkkuja Barcelonasta!”

 1. Avatar Riikka sanoo:

  Täällä yksi Barcelona fani :) Kotiuduin alle viikko sitten ekalta Barcelonan reissultani ja tykkäsin kyllä tosi kovin! Matkapostauksiakin olen ehtinyt jo pari tekemään, mutta on kyllä hankalaa, otin alle viikon reissulta yli 800 kuvaa :D Aika paljon, mutta kun järkkärillä on niin helppo räpsiä monta samassa tilanteessa.. ;) Oli muuten ihanaa nähdä tuttuja maisemia täällä! Mua nauratti toi happy pills :D Ei ihan kyllä selvinnyt että onko se apteekki vai mikä..? Se oli kiinni joka kerta kun käveltiin ohi..

  Mä taisin shoppailla reissulla kyllä vähän enemmän kun Karkki ja Peetu, kamalasti tarttui mukaan kaikkea, kiitos alennusmyyntien!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Riikka, Barcelona on kyllä niin ihana!! Happy Pills tais olla ihan karamellikauppa… :DD

   • Avatar Riikka sanoo:

    apua, onko :DDDD no oisin tajunnut ehkä jos se kauppa olisi ollut auki..

    • Minttu Minttu sanoo:

     Joo no siis Karkilla oli myös yks kuva sellaisen Happy Pills purkin tuoteselosteesta – ja se oli kyllä ihan vaan sokeria ja kaikkia samoja E-juttuja, mitä muissakin karamelleissä! :DD

 2. Avatar Sara sanoo:

  Eihän toi nelisensataa kuvaa viikon pituiselta reissulta oo vielä mitään, mulla tulee matkoilla (tai jopa muutenkin) otettua helposti sen verran päivässä! :D Oli se sitten hyvä tai huono juttu, en tiedä… Monista juhlista yms. on löytynyt kyllä satoja kuvia!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Sara, no juu – nelisensataa ei ole paljon, mutta kun siitä määrästä oli jo poistettu dubletit ja tärähtäneet… :)

 3. Avatar NuuNuu sanoo:

  Pakko kysyä, koska minulle ei ole missään vaiheessa selvinnyt, että keitä Peetu ja Karkki ovat? Ovatko he lapsiasi?

  • Minttu Minttu sanoo:

   NuuNuu, juu, Karkki ja Peetu on mun tyttäriäni.

   • Avatar NuuNuu sanoo:

    Täytyy sitte kyllä sanoa, että olet hyvin nuorekkaan näköinen ja oloinen äiti :)

 4. Avatar Lora sanoo:

  Vietettiin pitkä viikonloppu Barcelonassa ystäväni kanssa alkuvuodesta ja molemmat ihastuttiin kaupunkiin. Pienet kujat putiikkeineen ja puistoalueet veivät sydämemme.

  Tuttuja paikkoja vilahteli noissa kuvissa mm. Happy Pills karkkikaupasta saatiin hauskat tuliaiset vietäväksi kotiin :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Lora, se on kyllä tosiaan kiva kaupunki, jonne voi mennä aina vaan uudestaan!

 5. Avatar Johanna sanoo:

  En ole vielä Barcelonassa käynyt, vaikka olen pitkään halunnutkin. Nyt näyttää siltä, että tulen jatkossa vierailemaan siellä mahdollisesti useinkin, sillä siskoni on mahdollisesti muuttamassa siihen lähelle. Toisaalta se on todella jee, majapaikka ja paikallinen opas mielenkiintoisessa kaupungissa, toisaalta taas todella plääh, sillä kyllähän sen siskon täällä Suomessakin lähellä pitäisi…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Johanna, juu – paha dilemma, mutta onhan se aikas ihanaa, jos on majapaikka Barcelonan kulmilla. Ehkä sitä tulee käytyä siskolla kylässä useamminkin!

 6. Avatar JEPSUKKA sanoo:

  Wow! Happy pills!? Minkälainen kauppa se se oli? Luulen että minunkin olisi pakko löytää sellaisen kaupan.

 7. Avatar Prefecta sanoo:

  Juhannusreissusta kirjoittelin 7 postauksen verran vinkkejä blogiini, käy vilkasemassa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Prefecta, Ahhhh, noi täytyy laittaa ehdottomasti kirjanmerkkeihin!! THX! :)

 8. Avatar Anu sanoo:

  Ihania kuvia! mäkin olen jo vähän aikaan halunnut mennä takaisin Barcelonaan. on se niin ihana kaupunki… ehkä syksyllä

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anu, mulla on nyt niin monta reissua jo varattuna tälle syksylle (lähinnä Suomeen ja yksi vähän pidemmälle), että Barcelona saa kyllä odottaa hetken. Ens keväänä olis kyllä kiva mennä sinne – tai alkukesästä, kun ei vielä ole niin tajuttoman kuuma ja paljon turisteja… :)

 9. Avatar Pinni sanoo:

  Pakko tulla kommentoimaan että sulla on häikäisevän kauniit tyttäret, tulevat ilmiselvästi äitiinsä. :)

  Pinni

  • Minttu Minttu sanoo:

   Pinni, voi kiitos – koko revohka punastuu ja kiittää kehuista! :))

 10. Avatar Didii sanoo:

  Puhuuko Karkki ja Peetu keskenään Suomea vai Ruotsia?

 11. Minttu Minttu sanoo:

  Didii, Karkki ja Peetu puhuvat keskenään aina suomea, mutta vaihtavat tietty heti ruotsiin (niinkuin minäkin), jos paikalla on joku, joka ei puhu suomea. :)