Living dead…

tiistai 24. elokuun 2010

Voi mieletön, minkä flunssan onnistuin hankkimaan! En edes muista, milloin olisin ollut näin kipeä viimeksi… Pikkuhiljaa tässä palailen elävien kirjoihin ja bloggauskin alkaa taas sujua. Toipilasajan parasta on ollut uppoutuminen Sookie Stackhouse novels -sarjaan.

Sookie Stackhouse Novels

Kirjasarja toimii erinomaisesti myös täytteenä viikon välein tippuvien True Blood -jaksojen lomassa. Tosin tarina,  ja jopa hahmot, poikkeavat kirjoissa ja tv-sarjassa aika paljon. Sinänsä oikeastaan aika hyvä, koska niin säilyy imu molemmissa. Voin kuvitella, että Sookie Stackhouse novels  -kirjasarja tuskin uppoaa muille kuin vampyyrinpureman (ha ha!) saaneille. Itse en kyennyt lopettamaan ennenkuin olin lukenut kannesta kanteen  kaikki sarjan kolme ensimmäistä kirjaa, jotka meillä on lainassa.


6 Responses to “Living dead…”

 1. Avatar nuusku sanoo:

  jeps nyt on menossa joku epidemia, kova kuume saattaa kestää vähintään viikon…:( itsellä kuudes päivä menossa :S

  • Minttu Minttu sanoo:

   Nuusku, no jotain sellaista tän on pakko olla – en jaksaisi millään olla enää kipeä, mutta jotenkin vaan ei tunnu parantuvankaan… :(

 2. Avatar rraisa sanoo:

  Mun mielestä nuo kirjat oli niin laimeita verrattuna briljanttiin sarjaan.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Rraisa, no onhan noissa kirjoissa se ero, että niissä seurataan vain Sookien kohtaloita. TV-sarjassa muittenkin hahmojen tarinat saa tilaa ja tietty sitä kautta niihin tulee erilaista monipuolisuutta. Tykkään silti noista kirjoistakin! Mun mielestäni ne on kuitenkin kaksi eri asiaa, eikä vertailu tee oikein oikeutta kummallekaan…

 3. Avatar Prunella sanoo:

  Herrrrrkullisia kirjoja nuo, lukematta kai uusin vain.. Tänne kaikki!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Prunella, ah joo! Mä oon lukenut vain nyt nuo kolme ekaa (ykkösosa ei ole mukana blogikuvassa, koska se on jollain matkalukemisena..) ja tuskin maltan odottaa, että voin iskeä näppini seuraaviin osiin… :)