Just Cheap

torstai 26. elokuun 2010

Cheap Mondayn SS 2011 -mallisto on ensimmäinen, jonka taiteellisesta johtamisesta on alusta loppuun asti vastannut Ann-Sofie Back. Ja sen kyllä huomaa. Ensimmäistä kertaa näytöstä katsellessa ei tullut sellainen olo, että ihan-kiva-mutta-mitä-farkut-tekevät-catwalkilla…

Toki farkut ovat edelleen Cheap Mondayn selkäranka ja tukijalka. Lisäksi tulossa on unelmanohuita läpinäkyviä materiaaleja, valuvanrentoja neuleita, yllättävänkin aikuisen oloisia drapeerauksia, navan paljastavia paitoja ja täytyy yhtyä siihen kuoroon, joka kuolaa malliston upeita läpinäkyviä kenkiä. Toivotaan, toivotaan, että ne päätyvät valmistukseen asti!

Cheap Monday3 Cheap Monday2 Cheap Monday1 Cheap Monday

Kaikki kuvat: ”property of Berns Salonger and copyright Kristian Löveborg”

Tsekkaa koko näytös täältä: Cheap Monday spring/summer 2011


6 Responses to “Just Cheap”

 1. Avatar Riikka sanoo:

  Mä kyllä tykkään näistä, mutta siis noi yhdet farkut on ihan kamalat :D Tokan rivin ekat, nehän on kun suoraan jostain fiorellasta! Hyihyi..

  Noi collegehousut mun on pakko saada, ihanat!

 2. Minttu Minttu sanoo:

  Riikka, haha! Mulla on noi nimenomaiset farkut! Saa nähdä tuleeko niille ikinä käyttöä! :D

 3. Avatar Jepa sanoo:

  Oletkin sitten varmaan ainut joka noita hehkuttaa..:)

  http://mungolife.blogspot.com/2010/10/apua.html

  Kyllä noi farkut on niiiin jtn 2000-luvun alkua jolloin ei todellakaan ollut tyylistä mtn tietoa (kengistä puhumattakaan..). Cheep Monday FAIL.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Jepa, sattuipa sun kommenttisi sopivasti – juuri tänään kävin Cheap Mondayn show roomilla ja olen entistä vakuuttuneempi siitä, että mallisto on Aivan Mahtava! Ha ha!! Kunhan saan kuvat purettua koneelta, niin postaan suosikkini. :)

 4. Avatar Shocked sanoo:

  Aivan kauheita! Jos joku haluaa väkisin näyttää idiootilta käyttämällä tuollaisia farkkuja niin siitä vaan.. 2000-luvun alku on täällä taas, valitettavasti. Kyllä kaupoista löytyy tyylikkäitäkin farkkuja ettei tarvi tälläisiä edes katsella. Halpaa. Toivottavasti et ikinä löydä käyttöä noille farkuille ;)

 5. Avatar Nimetön sanoo:

  hyhhyh, noi tokan rivin molemmat on kamalat, tommoset fiorellat vuodelta 2003