Appropå Cheap Monday…

perjantai 27. elokuun 2010

Pitkästä pitkästä aikaa ”virallinen” päivän asu -postaus!

Tänään illalla on Camillan synttäribileet. Juhlan kunniaksi ajattelin vähän kimaltaa… :) Tarkoitus olisi kuitenkin päätyä iltasella tsekkailemaan Hornstull-ulkoilmafestivaalia, joten mitään yltiökevyttä ei tietty flunssatoipilas kai muutenkaan suunnittelisi päällensä. Päätin siis vihkiä käyttöön Cheap Mondayn glitteriraidalliset SS 2011 -malliston farkut, jotka sain lahjaksi Tukholman muotiviikoilta.

Kyseessä on siis nämä farkut:

5

Mallin kilometrisäärillä farkut näyttävät tietty hiukan eriltä kuin Mintulla… haha! Erityisesti ihmettelen, miksi puntit on mulla lahkeensuusta ihan rutussa. Oh well. Tällaisessa asussa olen eniveis juurikin hilpaisemassa ensin Reimersholmeniin Camillan luokse ja sitten Hornstulliin.

2708f 2708e 2708c 2708b 2708a

  • paita, MTWTFSS
  • farkut, Cheap Monday
  • sandaalit, Zara
  • vyö, Vivienne Westwood

Päivän soundtrack viime perjantain mielettömän upean U2-konsertin yhä pyöriessä mielessä. Upea konsertti, mahtava show, täydellistä seuraa… maaginen ilta!


Comments are closed.