Kesän viimeinen päivä

tiistai 31. elokuun 2010

Jos elokuu on virallisesti vielä kesää, on huomenna sitten kai yhtä virallisesti syksy. Viimeisen kesäpäivän kunniaksi uhmasin aamuista kirpeyttä vielä paljain säärin. No, päivällä auringon paisteessa tarkeni kyllä ihan hyvin ja iltapäivällä tsemppishoppasin kassillisen kivoja sukkiksia. Olkoon sitten syksy!

Viimeisimmältä Tampereen reissulta tarttui matkaan monenlaista ihanaa. Stockalta ostin suloisen mustan neulemekon esimerkiksi. Ensin ajattelin, että onkohan se vähän liiankin söötti, mutta toisaalta puuvilla-viskoosi -neule on tosi hyvän tuntuinen päällä ja sopii ihan täydellisesti viileneviin päiviin. Yläosan pitsikuvio on sen verran hillitty, ettei semi-minimalistinkinkaan tarvitse tuntea oloaan epämukavaksi.

3108c 3108b 3108a

  • neulemekko, Cristelle & Co. (Stockan oma merkki tietääkseni..)
  • nilkkurit, Ril’s

Päivän soundtrack:

;D


2 Responses to “Kesän viimeinen päivä”

  1. Avatar Teemu sanoo:

    :( Mua masentaa syksyn tulo vähän… Kesä oli niin lämmin ja ihana ja nyt on kylmää ja alkaa pimetä. Plööh… Kaiken lisäks meidän talossa ei vielä toimi patterit, joten täällä on tosi kiva värjötellä. :/ No, toivottavasti ne alkaa pian toimia. Ja ainahan on sauna! :D

  2. Minttu Minttu sanoo:

    Teemu, oi olet onnellinen, kun sulla on sauna! Nämä onnettomat ruotsalaiset ei oikein ymmärrä rakentaa saunoja taloyhtiöihin – saatika sitten asuntoihin!