Accessories…

lauantai 04. syyskuun 2010

Korut

Jumitan peruskoruissa… Joskus harvoin saan laitettua kaulaani jonkun riipuksen, korvikset korviin tai ranteeseen extra-käsikorun – muuten mennään näillä. Kello on Swatchin miesten mallistosta, kultaranneketju saatu äidiltä, samoin leveät kultasormukset, kivellinen sormus on isän vanha ”Elvis”-sormus ja hopeinen rannekoru sekä kapea hopeinen sormus Franco Caterinin käsityönä tekemät.

Kuvasta kiitos Stellalle!!


6 Responses to “Accessories…”

 1. Avatar Kotikisu sanoo:

  Sulla on todella kauniit kädet! :) Sirot ja naiselliset.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kotikisu, voi kiitos!! Just katselin kuvia ja ajattelin, että sormeni on kuin hämähäkit… Haha! Ei kai sitä koskaan osaa olla tyytyväinen mihinkään! :)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Saako kysyä minkä ikäinen olet?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anonymous, saat toki! Ja vastaan aina samalla tavalla – eli olen 30++. Ha ha!!

 3. Avatar Elina sanoo:

  Oon kiinnostunu tosta Tukholam yliopiston muoti puolesta niin osaatko yhtän sanoa kui vaikee sinne on päästä ja mennäänkö sinne sisälle pelkällä lukiotodistuksella vai onko sinne pääsykokeita? =)

 4. Minttu Minttu sanoo:

  Elina, Ruotsissa ei ole pääsykokeita samaan tapaan kuin Suomessa, eli lukiotodistus riittää. Itse menin suoraan maisterikurssille ja sinne oli tietty karsintaa, mutta periaatteessa käsittääkseni opintoja aloittelemaan pääsee, kunhan vain päästötodistus on kunnossa. Tsemppiä sulle!!