Shoppailuja: unelma Acne-mekko ja uudet sanikat

torstai 30. syyskuun 2010

Aina välillä iskee auttamattomasti olo, että nyt-on-ihan-pakko-saada-jotain-uutta-kivaa-päällepantavaa. Jos samaan saumaan iskee tietoisuus tulevista pippaloista, jotka sitten yllättäen muuttuvat kaksiksi kivoiksi kemuiksi ja ihan sattumalta sattuu olemaan myös palkkapäivä, niin tietäähän sen, miten siinä käy…

Acne 3

Acnella uuteen mekkoon varattu budjetti tuplaantuu helposti ja ennenkuin sitä huomaakaan, roikkuu kätösessä vaaleanpunainen pussukka.

Mutta miten sitä voisikaan vastustella, kun eteen osuu jotain näin ihanaa:

Acne 2

Ja jotain, mikä heti ensisovittamisella tuntuu hyvältä ja omalta! Kyllähän sitä tietty pitää kelata kaikki vanhat ja hyviksi koetut perustelut tyyliin ”musta ei mene koskaan muodista”, ”kotelomekolle with-a-twist on aina käyttöä”, ”onhan nyt juuri syksyn juhlakausi alussa” etsetera. Vaikka oikeasti en kyllä tarvinnut paljon vakuutteluja. :)

Acne 1

Tykkään ihan hurjasti mekon epäsymmetrisestä, toisen olkapään paljastavasta pääntiestä, bauhaus-henkisestä leikkauskuvioinnista ja ylipitkistä hihoista.

Acne 1 (2)

Hihat ovat todella ylitiöpitkät ja varustettu melkein kyynärpäähän ulottuvilla vetoketjuilla sekä peukaloreijillä! Pikkuisen tässä on kieltämättä urheiluvaate-/märkäpukuviboja, joihin olen langennut ennenkin. Mekko pääsee ensikäyttöön tulevana lauantaina ja silloin varmasti saan myös kuvia siitä päälläni.

Lisäksi Minttua lahjottiin ehkä maailman ihanimmilla, pettämättömän vintage-henkisillä Dolce&Gabbanan aurikolaseilla (thx luv!). Jotenkin näen itseni kurvailemassa punaisella skootterilla pitkin Roomaa just nämä sanikat päässäni!

Dolce&Gabbana 2 Dolce&Gabbana 1 Dolce&Gabbana 1 (2)

Jotenkin meikkaamaton nassu ja kotiryytynyt olemus ei ihan täysin tee oikeutta kaunokaisille, mutta parempien kuvien puutteessa…


10 Responses to “Shoppailuja: unelma Acne-mekko ja uudet sanikat”

 1. Avatar Emily sanoo:

  Gud så fin klänning. Acne gör verkligen fantastiska kläder!

 2. Avatar Nna sanoo:

  oioi! vaate, joka tuntuu päällä ihan mielettömältä on kyllä pakko ostaa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Nna, ja erityisesti vaate, joka saa koko olemuksen tuntumaan mielettömän upealta! :)

 3. Avatar ida sanoo:

  Upea mekko! Hyvä että ostit sen.
  Ja kiitos blogista, mahtavaa näin juuri Ruotsiin muuttaneen lukea juttuja ja vinkkejä Tukholmaan liittyen, sinne kun voi helposti matkustaa päiväseltään jos siltä tuntuu. Shoppailupäivät taitavat olla tarkkaan suunniteltuja tämän jälkeen kun olen lueskellut vinkkejäsi… ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ida, tosi kiva kuulla, että vinkeistä on oikeasti hyötyäkin! :)

 4. Avatar Riite sanoo:

  Todella upea mekko!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Riite, voi kiitos! Valitettavasti en saanut lauantaina yhtään kunnon kuvaa… :)

 5. Avatar Reetta sanoo:

  Ihana mekko ja just niin sun tyyliä! Ei olisi ollut mitään vaihtoehtoa jättää sitä kauppaan. Innolla odotellen kuvia siitä miltä näyttää sitten in action.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Reetta, uhuh – eipä sitten tullut otettua yhtään julkaisukelpoista kuvaa mekosta lauantaina. Mutta tuleehan näitä tilaisuuksia!! :O)