Acne SS 2011

keskiviikko 20. lokakuun 2010

Acne perui viimehetkellä näytöksensä viime elokuun Tukholman muotiviikolla. Tänään oli sen vuoksi ensimmäinen tilaisuus päästä lähikontaktiin ensi kevään malliston kanssa.

Kenellekään, joka on seurannut tätä blogia edes jonkun aikaa, on tuskin jäänyt epäselväksi, että Minttu rrrakastaa Acnea. Lähestulkoon varauksetta. Ja aika moni on varmaan ehtinyt huomata, että sporttiset märkäpukuvibat asuissa on just mun juttuni. Niin että tuskin voi olettaa, että antaisin mitenkään tasapuolisen ja analysoivan arvion Acnen ensi kevään mallistosta, jossa kuulemma inspiraation lähteenä on nimenomaan käytetty – ylläripylläri – sukellus- ja märkäpukuja…

Niinettä jokainen on ihan vapaa muodostamaan ensimielipiteensä kuvien perusteella. Mintun mielestä Acnen SS 2011 -mallisto on värejä, muotoja, leikkauksia, materiaaleja ja mittasuhteita myöten aivan fantastinen! :)

Ja hei, eikö nuo Matrix-aurinkolasit olekin aivan pudottavan mahtavat!

acness11-12 acness11-11 acness11-10 acness11-9 acness11-7 acness11-6 acness11-5 acness11-4 acness11-3 acness11-1 acness11

Sattuneesta syystä Mintun kuvia ei voi käyttää, joten suurkiitos kuvalainasta Rodeolle! Man tackar så mycket! :)


4 Responses to “Acne SS 2011”

  1. Avatar Nimetön sanoo:

    Heh, aikas huvittavia nuo kolme heinäseivästä! :D

  2. Avatar l sanoo:

    Mallisto on kyllä ihana! Mutta aivan liian laihoja malleja… Noiden tyttöjen painoindeksi ei varmasti ole se normaalin rajan noin 18 kohdalla, mitä nykyään pitäisi olla. Mielestäni hoikat mallit esittelevät vaatteet parhaiten, mutta liikaa on liikaa. Pitää näyttää terveeltä ja mielestäni oltava normaalipainoinen – ei alipainoinen. Nyt huomio kiinnittyy vain älyttömän kapeisiin jalkoihin, jotka miltei aiheuttavat pahoinvointia…

  3. Minttu Minttu sanoo:

    I, kieltämättä mallit ovat jo melkein kiusallisen laihoja… Oikeastaan ihme, että en tajunnut sitä heti itsekin. Tuijottelin vain niin lumoutuneena vaatteita.