Sidecut

lauantai 23. lokakuun 2010

Hyvän ja luotettavan kampaajan löytäminen on jostain syystä ihan käsittämättömän vaikeaa. Itse kävin vuosikausia Tampereella Tukkateekissä Teemun käsittelyssä vielä Tukholmaan muuton jälkeenkin. Sitten Teemu hävisi jonnekin maailmalle ja Mintulla alkoi toivoton kampaajanhakukampanja. Pelkkä ammattitaito kun ei vielä riitä. Kampaajan kanssa pitää synkata niin hyvin, että epämääräiset toivomukset ”haluaisin lyhyemmän, mutta kuitenkin pitää pitkän” tai ”sävy voisi olla astetta tummempi, mutta silti vaalea” eivät aiheuta katastrofia. Ihan liian monta kertaa on pitänyt tulla kotiin itku kurkussa.

Loputtoman pitkän etsimisen jälkeen löysin Pernillan Björn Axénin Urban -kampaamosta. Pernilla on varsinainen velho varsinkin värien kanssa. Perusteellinen seikkailuni hiusvärien maailmassa on vakuuttanut siitä, että ei ole juuri vaikeampaa kuin saada värjäämällä aikaiseksi kaunis vaalea sävy. Etenkin, jos tavoitteena on hiukan lämmin inkiväärinhehkuinen yleisilme. Vähänkään epävarmoissa käsissä lopputulos on keltainen, muovinen, halpa, terveisiä vanhasta Neuvostoliitosta ja aikuisviihteestä… Oletan, että vaaleat tuhkan sävyt ovat aivan yhtä hankalia toteuttaa niin, että lopputulos on luonnollinen.

Peetu kävi eilen kaverinsa ja luottokampaajansa Annican käsittelyssä… Väri pysyi vaihteeksi omana – ja mikä ettei, monet maksavat pienen omaisuuden luonnollisenoloisesta vaaleasta raidoituksesta, jonka Peetu onnistui hankkimaan viime kesänä. (Peetun hiukset on jostain syystä vaalentunut aina tosi paljon auringossa, vaikka perussävy ei olekaan mitenkään erityisen vaalea).

Peetu sidecut 2

Annica duunissa ja Peetu tiukin ilmein…

Peetu vihjasi jo etukäteen, että saattaa hiukan irrotella leikkauksen kanssa. Lopputuloksena tosi siisti sidecut:

Peetu sidecut 1 

Siiliksi jätetty sivu on vähemmän punk kuin  ihan kaljuksi ajeltu, mutta antaa silti tosi kivasti särmää Peetun jo aikas pitkäksi venähtäneeseen hiuksistoon.

(Kuvista kiitos Dunille ja Dunin iPhonelle!)


Kirjoittanut Minttu KLO 21:20 Kommentit pois päältä artikkelissa Sidecut

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Hiukset Kauneus

 

Comments are closed.