Hang with me…

keskiviikko 27. lokakuun 2010

Peetun päivän asu viime lauantailta todistaa, että ihan kaikkia hellekesän vaatteita ei tarvitse pakata talvisäilöön. Fiksulla asustamisella kuuman kelin jumpsuitista kehkeytyy mainio outfit vaikka nyt sitten kaverin synttäribileisiin.

Peetu 231010 d Peetu 231010 c Peetu 231010 b Peetu 231010 a

 • jumpsuit, MTWTFSS
 • neuletakki, Indiska
 • nilkkurit, DinSko
 • sukkikset, H&M

Peetun päivän soundtrack:


2 Responses to “Hang with me…”

 1. Avatar Sirpa Honkanen sanoo:

  Hei Minttu!
  Miniloman tarpeessa? Todellakin!!
  Hoidan työkseni lapsia ja opiskeln parhaillaan työn ohessa liikunnanohjaajan ammattitutkintoa. Koko syksyn olen vääntänyt vapaa-aikanani lopputyötä. Mieheni meinaa jo vähän hermostua kun yhteiset hetket ovat käyneet melko vähiin. Olisi ihanaa yllättää hänet kahdenkeskisellä minilomalla!!! Se olisi myös minulle mieluinen palkinto työssä ja opiskelussa puurtamisesta.
  P.S. Käyn ahkerasti sivuillasi lukemassa viimeisimmät uutisesi. Olen käynyt jo pari vuotta. On virkistävää kun joku ikäiseni nainen pitää sivustoa yllä järkevällä asenteella l. ei turhaa törsäilyä vaan fiksuja hankintoja, hyvällä maulla toteutettuna. Tapasi kirjoittaa on helppolukuista ja mukaansa tempaavaa.
  Lisää kiitos!!

 2. Avatar Yksi arvostelija sanoo:

  Toi asu on todella hauskan näköinen, mutta vaikuttaa hieman viileältä tähän vuoden aikaan. Itseä ainakin tuntuu paleltavan, vaikka olisi kuinka paljon päällä. Tosin mustien tai värillisten verkko tai kuviosukkahousujen alla voi käyttää tosi paksuja ihonvärisiä sukkahousuja, ilman että niitä edes huomaa. Itsellä oli joskus 60 den ihonväriset sukkahousut, joita ei käytännössä edes huomannut verkkosukkahousujen alta, paitsi lämpöisyydessä.