Lanvin for H&M – Mintun lempparit

keskiviikko 10. marraskuun 2010

Vajaa viikko vielä ja H&M:n viimeisin yhteistyömallisto pamahtaa kauppoihin. Lanvin for H&M on täällä meillä ollut ehkä odotetuin sitten Viktor&Rolfin H&M-vetimien. Shoppailuhetkestä tullee tavanomaisen kaoottinen, joten jo etukäteen on syytä olla selvillä, minkä luomuksen hankkimiseen on valmis uhraamaan kyntensä…  Mintun toivelistalle päätyi yhtä sun toista ihanaa.

Parasta mallistossa on ehdottomasti upeat – ja erittäin lanvinmaiset – mekot. Just sopivasti näin ennen juhlakauden alkua sormet syyhyävät hankkimaan vähän jokatoisen ihanuuden. Kukalliset drapeerausputoukset, huikaisevan punaiset tylliunelmat ja sähäkän keltaiset röyhelömekot olisivat aivan takuuvarmoja huomioharavia missä tahansa kekkereissä.

Lanvin for H&M mekko 3

Jotenkin sitten kuitenkin malliston mustat mekot tuntuvat enemmän omalta. Kaunis leikkaus, runsaat drapeeraukset ja epäsymmetrinen malli kiehtovat. Ihan sovittamattakin tuntuu, että kuvan mekon malli on varsin imarteleva päällä…

Lanvin for H&M mekko 2

Toisaalta tämäkin versio mustasta juhlamekosta voisi olla todella kiva ja hauskalla tavalla sofistikoitunut. Tosin malli on selkeästi haastavampi kuin edellisessä.

Lanvin for H&M mekko

Mikäli innostun oikein irrottelemaan ja heittäydyn hurjaksi värien kanssa, saatan kahmia ostoskassiini tumman munakoisonvioletin epäsymmetrisen mekkosen.  Malliltaan tämä on ehkä kaikkein upein. Toivottavasti materiaalitkin ovat siedettäviä, vaikka aidon Lanvinin valuvista silkeistä ei varmasti nähdä haisuakaan.

Lanvin for H&M laukku

Vaikka mekko-osaston suosikkeihin päätyikin vain (ei niin kovin yllättäen) mustia tai mustahkoja vetimiä, asustepuolella herkkuvärit kiehtovat sitäkin enemmän.  Niinkuin esimerkiksi tuo kuvan pikkulaukku. En yhtään tiedä osaisinko käyttää moista karamellia, mutta voisihan sen ripustaa vaikka seinälle koristeeksi… Eikö??

Lanvin for H&M kengät

Yhdessä aikoinaan puhkiluetussa naisten muoti-, asenne- ja elämäntapaoppaassa sanottiin, että jokanaisen perusgarderobiin kuuluu punaiset juhlakengät. Mintulla oli aikoinaan hillittömän hienot punaiset mokka-avokkaat, mutta sittemmin musta on ollut hallitsevin väri juhlakenkäosastollakin. Just nyt on loistohetki saada muutos tuohon – Lanvinin H&M -kengät on kertakaikkiaan aivan syötävän ihanat!

Pari vinkkiä must have -listan ulkopuolelta..

Lanvin for H&M jakku

Lanvin for H&M -tekoturkki on tavallaan trashy ja aika kamala, mutta toisaalta kuitenkin ihan mielettömän hieno. Karvajakkunen ei todellakaan ole mikään monikäyttöisyyden tai helppouden huippu, mutta voi että, miten hieno se olisikaan juuri niissä tilaisuuksissa, joihin se sopisi!

Lanvin for H&M 1 t-paita

Viktor&Rolfin H&M-mallistosta hankin melkein yhtä paljon vaatteita miesten mallistosta kuin naisten mallistosta. Comme des Garconsin H&M-vetimistä kotiin asti pääsi ainoastaan vaatteita miesten osastolta. Lanvin tulee tuskin olemaan poikkeus – eli pikku vinkkinä: parhaimmat löydöt voi hyvinkin tehdä miesten osastolta.


Comments are closed.