Sataa, sataa ropisee…

maanantai 15. marraskuun 2010

Syksyn sateet ei paljoa haittaa, kun on uusi sähkönsininen, turkoosivuorinen sadetakki ja kunnon kumpparit. Peetu teki vaihteeksi ihan mahtavan 2nd hand -löydön, kun onnistui bongaamaan sikamakean vettä pitävän pusakan. Niskassa olevassa lapussa on vain japanilaisen (??) kirjoutuksen merkkejä. Kaunista!

Peetu 151110 3 Peetu 151110 2 Peetu 151110 1

 • takki, 2nd hand
 • farkut, Acne (Kex)
 • kumisaappaat, DinSko
 • t-paita, perintö jostain…
 • neuletakki, Cheap Monday
 • huivi, Dunin kutoma
 • hanskat, Åhléns (Mintun!!)

Päivän soundtrack:


4 Responses to “Sataa, sataa ropisee…”

 1. Avatar Em sanoo:

  uu, Håkan! (:

 2. Avatar Elya sanoo:

  Ihanat kumpparit! (: Pitäis iteki hommata jotkut tyylikkäät kumisaappaat ettei jalat kastuis

  • Minttu Minttu sanoo:

   Elya, ihan samaa mietin tässä! Tukholman talvi on pääasiassa erittäin märkä. Olen kahtena viime talvena tuhonnut ihan liian monet ihanat kengät sen takia. Jos olisi kivat kumpparit, säilyisi varpaat kuivana ja nahkakengät kunnossa…