Minttu testaa: MaxFactor Xperience

torstai 18. marraskuu 2010

Sain testattavakseni MaxFactorin uuden, markkinoinnin mukaan superkevyen Xperience -sarjan.

MaxFactor Xperience 4

Periaatteessa tykkään MaxFactorin kaltaisista lompakkoystävällisistä konkarimerkeistä. Jotenkin tuntuu, että niin isolla brändillä ei ole varaa olla huolimaton laadun suhteen – ja toisaalta isot volyymit antaa mahdollisuuden siedetävämpään hintatasoon pikkumerkkeihin verrattuna.

Muutaman viikon testailun jälkeen löytyi pari ehdotonta lempparia, yksi kysymysmerkki ja yksi ihmetyksen aihe…

MaxFactor Xperience 3

Xperience-sarjan ripsiväri ja meikkivoide päätyivät suursuosikkilistalle aivan välittömästi.

Olen käyttänyt MaxFactorin ripsareita jo aika pitkään. Varsinkin Masterpiece Max oli suosikki, joka päihitti niin cliniquet, kanebot kuin diorshowtkin. Itseasiassa tykkäsin siitä niin paljon, että en oikein käsittänyt, miksi ylipäätään enää pitää kehittää uusia versioita. Mutta nyt ymmärrän! Xperience mascara on ehkä täydellisin, mitä olen ikinä käyttänyt! Ripsistä tulee kauniisti kaartuvat, tuuhean ja pitkän oloiset ilman tönkköä teennäisyyttä. Väri levittyy tasaisesti ja helposti eikä se rapise poskille päivän mittaan. Ja mikä parasta: Xperience on helppo pestä pois siististi ilman silmiä ärsyttävää hinkkaamista. Ziljoona plussaa Mintulta!

Xperience meikkivoide on toinen positiivinen yllätys. En ole oikein löytänyt aikaisemmin mieluista, iholleni sopivaa meikkivoidetta. Toiveena on ollut kevyt ja luonnollinen, mutta silti kohtuullisen hyvin peittävä, hyvin pysyvä, mutta kuivalle iholleni silti riittävän kosteuttava voide. Kaikki aiemmin testaamani vaihtoehdot ovat olleet joko liian paksuja, kuivattavia, öljyisen kiiltäviä, huonosti levittyviä tai (pahimmillaan jopa ”ja”) liian ohuita. Xperience levittyy kevyesti, peittää yllättävän hyvin ja tuntuu silti luonnolliselta, kestää siistinä koko päivän ja on kaikin puolin muutenkin ihan loistava meikkivoide. Lähestulkoon ziljoona plussaa tällekin!

MaxFactor Xperience 2

Xperience-huulikiillon pitäisi olla hoitava ja tuntua kevyen luonnolliselta… Mintun tuomio on: mnjooo. Huulikiilto tuntuu hyvältä pienen hetken heti levityksen jälkeen, joo, mutta jo hetken päästä kuivalta ja huulipunamaiselta. Pitää muistaa, että en tosiaankaan osaa käyttää huulipunia ollenkaan. Jotenkin tuntuu, että henki ei kulje kunnolla, jos huulissa on jotain kiiltoa tömäkämpää. Lisäksi Xperience-kiillossa on makuuni aivan ehdottomasti liikaa glitteriä. Kevytkevyt kiilto on ihan jees, mutta ei yhtään enempää.

Mutta sitten toisaalta. Karkki takavarikoi Mintun hyljeksimän testi-kiillon ja on käyttänyt sitä erittäin tyytyväisenä sekä koostumukseen että ulkonäköön. Karkki asustelee nykyään Uppsalassa ja siitä syystä tuo huulikiillon kuva on peräisin Nellystä enkä ole ihan varma, onko kuvassa juuri oikea sävy… (Karkki, kirjoita kommentteihin, mikä sävy siinä kiillossa on – THX!)

MaxFactor Xperience 1

Vuoden vaihteessa sarja täydentyy ”Smokey Eye Effect” -duoluomivärillä. Testipaketin mukana seurasi luonnollisesti pressitiedotteet kaikista tuotteista. Luomiväripuikkoa on muistaakseni tulossa viittä eri värikombinaatiota. Valitettavasti testipakettiin eksynyt kirkkaanturkoosinvihreä-punainen tiilenruskea -väriyhdistelmä on ehkä ainoa, mitä kukaan meidän potentiaalisesta testiryhmästä (Minttu, Karkki, Peetu) ei suostunut vetämään silmiinsä edes testimielessä. Ei silti, voi se jollekin sopia, mutta täällä meillä käytetään lähinnä erittäin luonnollisia ja vähintäänkin neutraaleja värisävyjä…

Xperience luomiväripuikko on täysin avaamaton ja pistän sen mieluusti eteenpäin hyvään kotiin. Mikäli kiinnostaa, niin huikkaa kommenttiboksissa. Jos ilmoittautuneita on useampia, suoritetaan jonkinnäköinen juhlallinen arvonta!

PS. Ei tarvitse ilmoittaa nimeä/osoitetta kommenteissa – sähköpostiosoite riittää!


21 Responses to “Minttu testaa: MaxFactor Xperience”

 1. Avatar Annnu sanoo:

  Mun luota luomiväripuikko ainakin saisi kodin, tuo näyttää juuri siltä että se olisi täydellinen luomiväri tuleviin koulun teema-pileisiin ;)

 2. Avatar nonna sanoo:

  Kiinnostaa :)

 3. Avatar MouMou sanoo:

  Rakastuin myös tuohon meikkivoiteeseen ja ripsiväriin. Parhaita!<3

 4. Avatar Inkkuww sanoo:

  minulle tuo luomiväri, tanssin esitys kun vaatii kunnon värejä luomiinkin ;)

 5. Avatar enmi sanoo:

  Muakin kiinnostais toi luomiväri :)

 6. Avatar Peppi sanoo:

  Minuakin kovasti kiinnostaisi tuo luomiväri! :) Taidat joutua pistämään arvonnan pystyyn! :)

 7. Avatar aana sanoo:

  Luomiväri kiinnostaa myös :) Vihreisiin silmiin sopii liila mahtavasti ja pikkupikkujouluja ois muutamat tiedossa…

 8. Avatar nne sanoo:

  Myös mulla kiinnostais tuo luomiväri kovasti! :)

 9. Avatar kjd sanoo:

  Ihana turkoosi! Rakastuin:D Kiinnostunut myöskin täällä.

 10. Avatar Minelli sanoo:

  Kiinnostaa PALJON ja saa oikein hyvän kodin luotani tuo luomiväripuikko!

 11. Avatar hanskubansku sanoo:

  Ihana tuo turkoosi! Ja punainen sopisi pikkujouluaikaan..kiinnostaa siis minuakin!:)

 12. Avatar tuispaus sanoo:

  Moi! Minäkin ilmaisen kiinnostukseni! Turkoosinvihertävä sävy näyttää juuri edesmenneeltä kynältäni, jolla jouduin heittää vesilintua kun se oli hieman liian paksu teroitettavaksi enkä puukollakaan onnistunut teroittamaan useiden yritysten jälkeen hyvin.. :D

 13. Avatar Piuliina sanoo:

  Heiii!! minuakin kiinnostaisi tuo luomiväriduo, sopisi hyvin ruskeisiin silmiini tollanen kombo! :)

 14. Avatar V sanoo:

  Muakin kiinnostaisi toi luomiväri! Sattumoisin pidän juuri ton värisestä duosta tai no se kuullosta musta hienolta. :)

 15. Avatar Susanna sanoo:

  Kiinnostaa ja paljon. Jos haluat, että luomiväri saa rakastavan kodin, jossa se ei tule pölyttymään kaapissa, täällä on sellainen koti.

 16. Avatar Nimetön sanoo:

  Miten ihmeessä käytetään luomiväripuikkoa? Pysyykö se silmissä vai valuuko pian luomivakoon?

 17. Avatar maita sanoo:

  Taitaa mennä ostoslistalle tuo ripsari sitten! 2000 calories ollut suosikki tähän asti mutta voihan sitä muitakin kokeilla toki :>
  Luomivärissä täydellinen turkoosi vaikka rajauksiin, ellei ihan smokey eyes -meininkiä sillä uskalla väritellä – jos arvontahommia on niin osallistuisin mielelläni!

 18. Avatar Aino sanoo:

  Kiinnostelis kyllä kovastikin toi luomiväripuikko :)

 19. Avatar Ruusu sanoo:

  Oon ikuinen turkoosin rakastaja, joten tulisi käyttöön =) Hih hauska lukea sun blogia, etenkin sen jälkeen kun kuulin yhteisestä tutusta, isäpuoli-Juusosta =)

 20. Avatar Jenniemi sanoo:

  Mä tahontahontahontahon ton luomivärikombon! Ihunat värit!

 21. Avatar NoobaX sanoo:

  Kyllä kiinnostaa! :)