Luomiväriarvonnan voittaja ja Lanvin <3 H&M -hankintoja

tiistai 23. marraskuun 2010

Max Factorin Xperience luomiväripuikko herätti sen verran kiinnostusta, että panimme pystyyn pienen arvontasession. Peetu toimi onnettarena ja iloisen turkoosin-ruskeita sumusilmiä pääsee testailemaan nimimerkki:

SUSANNA!!!

Ehkäpä Susannalta saadaan joskus kuulla vastaus kommenttiboksissakin askarruttaneeseen kysymykseen: miten puikkomainen luomiväri pysyy paikoillaan valumatta luomivakoon… No, toivotaan nyt kuitenkin, että luomivärille tulee käyttöä ja että Susanna on tyytyväinen! :)

Arvonnan lisäksi tänään oli muutenkin Erittäin Merkittävä Päivä – H&M:n Lanvin malliston lanseeraus. Täysin poikkeuksellisesti en päässyt jonottelemaan, rynnimään ja hikoilemaan kanssaihmisten seurassa ”valituissa myymälöissä” vaan jouduin tyytymään kynsien katkomiseen ihan tylsästi nettikaupan sivuja napsuttelemalla.

Olin varautunut epätoivoiseen ja turhauttavaan klikkailuun, mutta sivuston auettua sain ilman häiriötä ja hässäkkää siirrettyä ostoskoriin toivelistalla keikkuneet upeat punaiset kengät ja kaulakorumaisesti strasseilla koristellun pikkumustan.  Hetken mielijohteesta iskin mukaan säihkynpunaiset korvikset.

Lanvin for H&M mekko 2 Lanvin for H&M kengät Lanvin for H&M korvikset

Aamuinen nettishoppailu tuntui vähän liiankin iisiltä. Ihan oli pakko hengata sivustolla ja todeta, että aika pian kahdeksan jälkeen ainakaan ruotsalainen putiikki ei päästänyt enää uusia kävijöitä sisään. Ja kun sivusto sitten uudelleen puolen päivän aikaan aukesi, oli naisten puolella jäljellä ainoastaan verkkosukkiksia ja miesten puolella mirrejä – kaikkeen muuhun oli isketty ”sold out” -kyltti. Siitä sai nyt sentään pikkuisen tungoksen tuntua.

Miinuspuoli nettishoppailussa on aivan itsestäänselvästi se, että nyt joudun odottamaan ties miten kauan, että tavarat saapuvat hiplailtavaksi. Toimitus henkkamaukalla on yleensä nopeaa, ei siinä mitään, mutta tällaisessa tilanteessa tuntuu, että päiväkin on liikaa. Tällä kertaa siis laatu- ja tyytyväisyysraportti tulee vasta sitten joskus. Murrrh.

Olisikin ihan mahtava kuulla vähän tuoreita tuntoja teiltä, jotka olitte paikanpäällä. Mitä tarttui mukaan – vai tarttuiko mitään – ja miltä laatu/hinta/meininki/tarjonta tuntuivat.


4 Responses to “Luomiväriarvonnan voittaja ja Lanvin <3 H&M -hankintoja”

 1. Avatar Tipu sanoo:

  Kävin iltapäivällä töiden jälkeen helsingissä tsekkaamassa tarjonnan ja mekkoja oli vaikka kuinka paljon tarjolla!! Laatu näytti yllättävän huonolta; lähes kaikissa mekoissa saumat oli jätetty huolittelematta!!ei mielestäni kuulu 150e hintaluokan mekkoon…muutenkin materiaalit eivät oikeen iskeneet, joten kuvissa himotusta herättäneet mekot jäivät henkareihin kun eivät luonnossa näyttäneet tarpeeksi edustavilta. Kauniin ison punaisen statement kaulakorun kotiutin ja totaalisesti unihdin tsekkata olisiko noita ihania, kaulakoruun matchaavia korviksia enää ollut :(( ei ainakaan näkynyt :( sellaiset kun vielä saisi niin olisin happy!! :))

 2. Avatar kamikaze sanoo:

  Mekot näyttivät huolimattomasti tehdyiltä. Lankoja purkautui jo kaupassa. Tankoihin jäivät.

 3. Avatar *Katja* sanoo:

  Nukuin onneni ohi! Eli oli muuta häslinkiä aamulla ja kun muistin koko jutun oli nettikauppaan pääsy mahdotonta. Punaiset kengät himottivat. Ja aurikolasit. Ja ehkä miesten teeppari. Harmittaa!

 4. Avatar Kamicha sanoo:

  Nettikauppaa kannattaa stalkata, sinne ilmestyy tuotteita takaisin aina aamuisin.

  Olin jo ajatellut skipata koko malliston… …mutta sittenkin on yksi mekoista nähtävä livenä. Naksautin sen aamulla nettikaupasta – joten odottelua täälläkin.