Lanvin-mekon koeajo

sunnuntai 28. marraskuun 2010

H&M:n nettiputiikista tilattu Lanvin-malliston mekko (ja Kengät sekä korvikset) saapui eilen. Koska olen niin ihana ja kiltti ja kiva äiskä, annoin Karkin käyttää mekkoa ihka ekana eilisiltaisilla oikeustieteen opiskelijoiden illallisilla. Karkin kaveri ei taida olla ihan hillittömän kokenut ”päivän asu” -kuvien ottamisen ammattilainen, mutta kyllähän näistäkin käy ilmi, että mekko on aivan tajuttoman ihana!

Karkki 28011 d Karkki 28011 c Karkki 28011 b Karkki 28011 a

Muutkin hankinnat ovat tosi ihania! Korvikset on ehkä vähän hassut, mutta ajattelin, että ne käy hyvin pikkujouluhepeniksi. Kengät on aivan mielettömän mageet – ja onneksi korkoon nähden jopa ihan siedettävän tuntuiset päällä…


5 Responses to “Lanvin-mekon koeajo”

 1. Avatar Kristina sanoo:

  mekko on tosi nätti :) ja ihanat hiukset!

 2. Avatar Tiina sanoo:

  Oi, Karkki on oikea kaunotar! Mekko on paljon paremman näköinen noissa kuvissa kuin luulin se olevankaan. Ehkä olisi pitänyt yrittää saada se omaankin kaappiin! Karkin hiukset on muuten tosi ihanasti! :) Miten ne on laitettu?

 3. Avatar seeds sanoo:

  Näyttää hieman isolta Karkin päällä tuo kolttu, ihan kuin yläosa hieman lörpsöttäisi…

 4. Avatar rrai sanoo:

  I-H-A-N-A Karkki! <3

 5. Avatar mii sanoo:

  Karkki on uskomattoman kaunis (onko tytön nimi oikeesti muuten Karkki? :D) mutta mekko ei imartele vartaloa yhtään, ainakaan näissä kuvissa. Näyttää liian isolta ja liian pönköttävältä — varsinkin tossa vikassa kuvassa. Hiukset on kyllä todella kauniisti laitettu!