Viimeinen Kate Moss – Top Shop mallisto

maanantai 06. joulukuu 2010

Olen tykännyt ihan älyttömästi TopShopin Kate Moss -mallistoista. Tiedän kyllä, että a) Kate Moss ei ole muotisuunnittelija ja b) neiti Moss toimii lähinnä markkinointitehtävissä nimeään kantavalle mallistolle. En kiistä etteikö likilegendaarisen huippumallin habitus toisi tiettyä lisäviehkeyttä vetimiin, mutta jotenkin ne kuitenkin erottuvat ihan omana itsenään TopShopin yleisestä (sinänsä aika vaihtelevasta) linjasta.

X Kate Moss

Nyt noin kolmevuotinen yhteistyö on ilmeisesti tullut tiensä päähän ja vihoviimeinen Kate Moss -mallisto on shoppailtavissa ainakin verkkoputiikissa. Viimeisten putiikkivisiittien perusteella ei ainakaan täkäläisiin TopShopeihin ole tilattu kovinkaan laajasti valikoimaa.

Nettiputiikista löytyi vaikka mitä ihanaa. Jotenkin tuo klassisen ja koristeellisen, naisellisen ja rokkaavan symbioosi tuntuu kolahtavan ihan täysillä joka kerta. Aika hauska muuten, että tähän viimeiseen mallistoon on otettu mukaan aikaisempien sesonkien loppuunmyytyjä malleja. Muistan hyvin mm. yhden ruotsalaisbloggareitten suosikiksi nousseen orvokkikuvioisen pikkumekon ihkaensimmäisestä mallistosta.

Valkoinen silkkijakku

Himotuimmat mallit tuntuvat myyvän nopsaan loppuun yhä edelleen. Kuten esimerkiksi kuvan silkkinen valkoinen jakku. Vaikuttaa aika täydelliseltä, mutta täydennyksien odottaminen verkkoputiikkiin taitaa olla turha toivo.

Ponchomekko

Sen sijaan silkkisifonkinen ponchomekkohässäkkä päätyisi alta aikayksikön ostoskoriin, jos en olisi jo ehtinyt ostaa pariakin mielettömän kivaa pikkuista juhlamekkoa tälle sesongille. Plussaa alusmekon häilähtelevästi kimaltelevasta paljettikoristelusta.

Pitkä iltapuku

Pitkiä, toinen toistaan ihanampia iltapukuja on mukana ihan kiitettävä määrä. Kuvan kermanvalkoinen, pikkuisen 20-lukuhenkisesti helmillä koristeltu silkkinen upeus ei nyt ole kirjava ihan siinä merkityksessä, mitä edellisessä postauksessa peräänkuulutin. Mutta voipi olla, että jos ei Costa Ricasta löydy jotain uskomatonta luomusta, niin täältä lähtee tilaus TopShopiin. Pitää vaan toivoa, että noita on jäljellä vielä vuoden vaihteen juhlapukusesongin jälkeenkin.

Nahkashortsit

Nahkashortsit on keikkunut trendilistoilla jo melkein kyllästymiseen asti. Paitsi että en ole kyllästynyt ollenkaan – päinvastoin. Hyppäsin pikkuisen myöhäisherännäisenä mukaan koko shortsivillitykseen, sellaista se joskus on. Ja nyt olis ihan pakko saada upeat tumman suklaan väriset nahkashortsit. Ihan pakko!

Kimono

Ehkä tämä lähinnä pyjamassa vietetty vapaa Itsenäisyyspäivä vaikuttaa asiaan, mutta rakastuin ihan täysillä myös silkkiseen kauniisti aasiahenkisesti painettuun kimonoon. Ja en tosiaankaan käyttäisi sitä aamutakkina…

Nomutta haaveilut sikseen. Nyt menen kiskomaan päälleni Brysselistä (kiitti Tinni!!) Promodesta hankitun pitsihamosen ja alan valmistautua tukholmansuomalaisten Itsenäisyyspäiväjuhlallisuuksiin. Ratikka-ajelua, yhteislaulua, Sibeliusta ja Koskenkorvaa… Suomihenkeä, sisua sekä erinomaista Itsenäisyyspäivää myös just sulle!


3 Responses to “Viimeinen Kate Moss – Top Shop mallisto”

  1. Avatar nianna sanoo:

    Olen kovasti tykännyt noista Mossin- mallistoista (kuka ne nyt sitten suunnitteleekin), mutta tämä uusin ei kyllä ihan samalla tavalla iskenyt. Edellisistä varsinkin erilaiset jakkku viritelmät upposivat toisin kuin Mossin Longchamp viritelmät

  2. Avatar inksu sanoo:

    Minttu sulla on huippu blogi :) !

  3. Aah tuo valkoinen jakku on ihana, ottaisin heti omakseni!