Linnan Juhlat – Mintun suosikit

keskiviikko 08. joulukuu 2010

Tämä viikko onkin aivan poikkeuksellisen mainiota aikaa juhlpukuinspiraatiota etsivälle. Ensin voi viihdyttää itseään arvostelemalla Linnan Juhlien virityksiä ja heti perjantaina marssii Nobel-juhlien mekkokavalkadi telkkariin.

Arvioin tämän vuoden Itsenäisyyspäiväpukuja täysin itsekkäästä näkökulmasta – sopisiko mekko itselleni – unohtaen kantajan persoonan, aseman ja mahdollisen messagen, jonka hän puvullaan haluaa ympäröivälle maailmalle viestittää. Top kolmoseen päätyi keskenään varsin erilaisia pukuja.

Enni Rukajärvi

Lumilautailija Enni Rukajärvi saa noin ziljoona pistettä kankaan kivasta kuosista ja puvun epäsymmetrisestä leikkauksesta. Siitä huolimatta jokin siinä mättää… Erittäin kelvokas inspiraation lähde eniveis.

Assi Koivisto

Assi Koivisto on ennenkin päätynyt suosikkilistoilleni. Tämänvuotinen suklaanruskea, mielenkiintoisesti kolmiulotteinen mekko sopii kantajalleen uskomattoman hyvin. Malli on varsin klassinen, mutta materiaali tuo yleisilmeeseen sopivasti mielenkiintoista särmää, joten kokonaisuus on kaikkea muuta kuin tylsä.

Jutta Urpilainen

Jutta Urpilaisen puku (jolle kuva ei kyllä tee yhtään oikeutta) on top kolmikossa oikeastaan ennemminkin edustamassa sitä kuviollisten iltapukujen linjaa, josta pidän kovasti. Parhaimmillaan näyttävä graafinen kuviointi toimii puvussa leikkauksen tai drapeerauksen kaltaisena, korumaisena yksityiskohtana. Idea on mielestäni kiehtova…

Välillä on suorastaan harmi, että itsellä ei ole velvollisuutta hankkia komiaa pitkää juhlapukua joka vuosi.


Kirjoittanut Minttu KLO 16:52 Kommentit pois päältä artikkelissa Linnan Juhlat – Mintun suosikit

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.