Tylsää Tukholmassa?

torstai 09. joulukuu 2010

Pari meno-/shoppailuvinkkiä siltä varalta, että Tukholma alkaa tuntua tylsältä ja ennalta arvattavalta…Below Aplace

Viikonloppuputiikki Below tarjoaa tällä kertaa aivan mielettömän huokuttelevaa kampetta. Skandinaavisen muodin spesialisti Aplace myy loppuvarastonsa Belowssa. Tarjolla mm.  Minimarket, The Local Firm, Burfitt, Rodebjer, Raf Simons ja Julian Red… Not bad. Not bad at all!

Below löytyy torstaista lauantaihin täältä: Bråvallagatan 2 – huom, maksuksi käy vain käteinen!

Lyle & Scott Sale

Stureplanhenkisen preppymuodin ystävien kandee suunnata alkuviikosta askeleensa Östermalmin ytimeen. Lyle & Scott houkuttelee ystikseensä lupaamalla erittäin edullisia hintoja. Ja täytyy kyllä tunnustaa, että merkin tajuttoman ihanat ja laadukkaat materiaalit saavat kyllä brats-kriittisenkin materiaalinörtin hyrräämään. Eli melkein täytyy käydä tuollakin katsastamassa tarjonta.

Lyle & Scott ystis löytyy ensi maanantaina ja tiistaina täältä: Grev Turegatan 30 (ravintola Undici)

Costume and Fashion

Jos pelkkä shoppailu ei ole se sun juttu, voi muodin ihmeelliseen maailmaan sukeltaa muutenkin kuin kukkaronsa avulla. Tukholman yliopiston muotitieteen laitoksen avoimien luentojen sarjassa on tällä kertaa vuorossa (toivottavasti) erittäin mielenkiintoista asiaa pukeutumisen ja muodin eroista, luennoitsijana professori Drake Stutesman, otsikolla Costume Design and Fashion Design.

Aika: keskiviikko 15.12. klo 15.00 – 16.00
Paikka: Frescati, luentosali D8


6 Responses to “Tylsää Tukholmassa?”

  1. Avatar henna sanoo:

    kiitos vinkeistä! ainakin toi aplacen tarjonta on pakko käydä katsastamassa. näitä lisää :)