Iltapukujuttuja, eli Nobel-juhlien parhaat

tiistai 14. joulukuu 2010

Iltapukufiiliksissä mennään edelleen. Linnan Juhlien ja Nobel-hässäkän jälkeen alkaa tuntua vahvasti siltä, että unohdan vanhat kuviohaaveet ja yritän löytää kaverini karonkkaa varten jumalaisen kauniin juhlamekon nude-harmaa -väriskaalalta.

Silläkin uhalla, että syytetään tylsäksi, valitsen Nobeleitten parhaaksi puvuksi kruunuprinsessa Victorian elegantin valuvasta silkistä tehdyn, kulta- ja helmibrodeerauksin höystetyn luomuksen. Elie Saabin käsialaa, sanovat, ja paljonhan tuossa on tunnistettavia linjoja.

VictoriaNobel2010HEL

Ainakin puvun kirjaimellisesti tyrmäävän upea, avonainen selkäpuoli on hyvin eliesaabimainen.

62768678

Kyllähän sitä tuommoisessa kehtaisi keekoilla vaikka minkälaisissa juhlissa!

NinaElhNobel2010

Nina Elh osoittaa, että upea juhlapukeutuminen ei ole iästä kiinni. Vertaus tähtitaivaaseen vaikuttaa melkein kliseeltä, mutta toisaalta – mekko on kirjaimellisesti kaunis kuin öinen tähtitaivas. :D

FilippaReinfeldtNobel2010

Pääministerin puoliso jaksaa ilahduttaa tyylikkääntrendikkäillä erittäin varmaa tyylitajua osoittavilla pukuvalinoillaan.

Angeles Gonzalse-Sinde

Graafisesti raidallinen, himmeästi hohtavaa silkkiä oleva juhlapuku onnistuu olemaan jotenkin valloittavasti sekä dramaattinen että leikkisä. Tykkään kokonaisuudesta tosi paljon, vaikka samaan hengenvetoon tajuankin, että Mintun päällä tuo ei näyttäisi kylläkään ollenkaan samalta.

Ex-supermuotibloggari, nykyinen muotiprogramledare, tuleva äiti Ebba von Sydow valitsi myös suosikkinsa:

Täytyy myöntää, että kimono on kantajansa kanssa aivan tyrmäävän kaunis esitys. Ida Sjötedtin herkullisiin glamour-vetimiin olen ollut aina heikkona. Mutta että tuo Mona Sahlinin pinkki kukikas kolttu olisi ollut yksi Nobeleitten hienoimpia?! Älkää ny viittikkö…


3 Responses to “Iltapukujuttuja, eli Nobel-juhlien parhaat”

 1. Avatar concoction sanoo:

  siis HYI. mitä ihmeen kolttuja nuo on?? japanilainen kimono ei ole kaunein näkemäni, mutta ymmärrän kyllä miksi siihen on pukeuduttu, mutta nuo kaksi muuta. huh huh. en tykkää edes tuosta sjöstedtin mekosta. en ees kommentoi tota pinkkiä ”luomusta”…….verhot uuteen käyttöön??

  hanna

 2. Avatar Milla sanoo:

  Herttinen, tuo Victorian puku on ehkä kaunein iltapuku, jonka olen koskaan nähnyt! Vaikka siinä on hyvin paljon yksityskohtia, ei siinä silti ole mitään liikaa, upean linjakas kokonaisuus.

  Myös minä äänestän sinulle jotain hentoa sävyä kuviollisen sijaan. Sinulle todennäköisesti sopisi nuden tai beigen lisäksi myös vanha roosa, en kyllä yhtään tiedä onko moinen väri ihan passé ;)

 3. Avatar Jane sanoo:

  Victorian puku on upea, samoin tykkäsin kovasti tuosta pääministerin vaimon puvusta. Ja miten upea kampaus Victorialla oli!! Se näkyy niin hyvin tuosta kuvasta, jolla esittelet Victorian puvun selkäpuolta. Aivan ihana!