Shoppailujuttuja

torstai 16. joulukuu 2010

Tukholman alueella joulushoppaileville tiedoksi, että edullinen muoti-outlet Below on joulunaluspäivinä laajentanut aukioloaikojaan.
Below
Valikoimissa on mm. ihanuuksia Minimarketilta ja Rodebjeriltä. Miespuolista, koko vuoden kilttinä ollutta ystävää voi ilahduttaa esim.  Nikolaj d’Étoilesin tai Uniforms for the Dedicatedsin tyylikkäillä paketeille – tai hauskoilla Happy Socks-sukilla. Pienemmille kilteille löytyy mm. Tuss ja Franka -merkit. Fashion-tontuille ihan must toisin sanoen!

Below on auki 17. – 23.12. klo 12 – 18 osoitteessa Bråvallagatan 2.

Kuulin tänään ilouutisen!! TopShop avaa lippulaivaputiikin Tukholman keskustassa ensi maaliskuun puolivälissä! Jess, Jess ja vielä kerran jess!

TopShop

Onhan täällä ollut kaksikin kappaletta TopShopeja sen jälkeenkin, kun SOUKin iso myymälä lopetti viime keväänä. Mutta ne kun ovat olleet niiiiin rajallisia valikoimaltaan! No, nyt tähän on tulossa muutos – eikä hetkeäkään liian aikaisin. Me likes!


Kirjoittanut Minttu KLO 17:07 Kommentit pois päältä artikkelissa Shoppailujuttuja

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.